En kall öl och ett monster i magen

öl

Sitter just nu och kallsvettas och gör ljud ifrån mig pga herrEDJÄVLAR VAD ONT JAG HAR I MAGEN jag fattar inte ens var det kommer ifrån?? Det känns inte som magkatarren, men det gör så förbannat djävla ont att jag knappt orkar tänka, än mindre röra på mig. Det sitter i mitten av magen och strålar hela vägen upp genom bröstkorgen på mig. Här sitter jag med en öl jag tagit med mig från Gotland och ville ju njuta men nu vet jag inte om jag bara skall hälla ut den eller försöka dricka den ändå? Jag tror att jag skall lägga mig på sängen en liten stund och räta ut kroppen, såhär kan vi ju inte ha det. Fan jag är ju mitt uppe i packandet och allt göra styrsel här hemma. Köket är fortfarande uppochnervänt och hur gärna jag än vill intala mig att jag skall orka diska imorgon så får vi nog se hur den här magsituationen går vidare. Orkaaaa ha ooooont! Vafan. V A F A N.

Okej. Jag skall lägga mig ner en liten stund och sedan fortsätta rycka i kläder och hela den biten. Jag vet inte jag, det verkar som att jag kommer att ha med mig mer kläder än jag först hade tänkt? Jag får ta och revidera det där lite. Så länge vi är hos pappa och Prescilla så kan man ju tvätta kläderna, liksom. Jag behöver väl ha typ en veckas ombyten eller något sådant? Jag vet inte ens. Hjärnan surar för att magen just nu för 1000% uppmärksamhet. Eller, får och får – KRÄVER. Hatmage. Djävla lilla hatmage och ditt dumma monster. UGH.

ps är fortfarande glad över semester, men är just nu alldeles för tvångsfokuserad på ONT såatteh ds

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: