Bilder på mat:

Gårdagens lunch: Pastasallad med kyckling

Gårdagens lunch: Pastasallad med kyckling

Gårdagens middag: Fläskfilé och baconlindad sparris

Gårdagens middag: Fläskfilé och baconlindad sparris

Woop! Jag var bara tvungen att ta kort på mat med min nya kamera, haha :D Mia kom ju över igår så det är hon som står för det baconlindade mästerverket. Det blev till och med över, så det blir fläskfilé och baconsparris till lunch idag också :) Till frukost just nu äter jag youghurtkvarg med smak av ananas och kokos. Jag var skeptisk först, men jag gillar det syrliga så det kanske kan vara en återkommande trend :) Första gången jag smakar kvarg, alltså – och det är inte ens ren kvarg! :D #mesen

Jag har en hel del saker kvar att fixa innan jag kan gå till sängs, well, imorgon kväll :D Jag tänkte kryssa av så mycket jag kan på listan idag så att jag kan få en någorlunda lugn fredagkväll. Hade jag haft pengar till det (haha) så hade jag nog köpt mig en liiiten flaska rött imorgon för att få lite fredagskänsla, men det får vi se hur det blir med. Jag har tight med pengar inför resan eftersom jag tagit större delen av mina decemberpengar (dvs novemberlönen) till resekassa, så det är ju knappast som att jag inte har råd med något alls, jag har bara förflyttat kostnaderna till Filippinerna istället ;) Jag har en femhundring hemma som jag fick av mommo, så jag har alltså verkligen råd med mat osv innan jag åker :)

Jag är mest lite orolig över att jag skall missa något vitalt i min packning. Jag menar, shampoo och balsam i all ära men i värsta fall kan jag köpa det på plats. Däremot är det sjuuuuukt jobbigt ifall vi står på flygplatsen på måndag och jag inser att jag inte har ett pass :P Skall försöka göra en matig lista över alla de viktigaste grejerna, så får vi se ifall det känns lite mer safe sedan. Jag är också lite fundersam över vilken jacka jag bör ha; det är kallt i Sverige (nåja) så jag kan inte skippa jacka, men med tanke på hur varmt det är på Filippinerna så är en stor och otymplig jacka bara i vägen + extra vikt i packningen. Funderar på att ta höstjackan eftersom den är mindre, men är lite rädd att det kanske blir skitkallt i Sverige tills vi kommer hem i januari, och jag vill ju heller inte frysa under festen på lördag. Eller så får jag helt enkelt ta med två jackor och lämna den otympliga, varma hemma hos Martin tills vi kommer hem igen, det fungerar ju liksom också. Det kanske till och med är den bästa planen, eller vad säger ni?

Men ja. Ni hör, jag har skallen full av saker att lösa och magen full av monster men jag mår liksom ändå bra. Det känns som när man gick i skolan och satt och längtade till skolavslutningen – som då i mitt fall alltså är imorgon :D Arbetsdagen och jobbåret avslutas med fika och ett möte jag väl inte är jättepepp på egentligen, men det är viktigt och jag vill ha det bakom mig. Vi får se hur det går. Jag har gjort vad jag kan för att förbereda mig inför mötet, så det är inte så mycket mer att göra än att vänta :P

Här är saker som skall lösas innan jag går till sängs imorgon (för eget bruk, enklare att skriva det här än på en papperslapp som kanske ramlar ur fickan):

 • Ge lToro nyckel + ID-kort
 • Posta julkort till mommo
 • Köp ingredienser och baka saffranskladdkaka till kontoret
 • Hämta ut ny omgång Nuva Ring
 • Köp tre flaskor senap till pappa
 • Köp julmust till pappa (kan även med fördel göras i Göteborg istället, för att ha mindre att släpa på på lördag)
 • Fixa färdigt Martins julklappar + göra något kul av den sista
 • Städa + fixa disken
 • PACKA
 • Gör lista över vad som skall packas
 • Ladda kameror, töm minneskort
 • Gå igenom iPhone4 och se ifall det ligger något i den som skall sparas, annars packa
 • Gå igenom iPad och se ifall det ligger något i den som skall sparas, annars packa (+ladda) Denna skall i handbagage för flygplatsunderhållning.
 • Hämta ut papper på 24Seven – måste göras på torsdagen pga öppettider under fredagen!
 • Gör tidsrapportering för december!!!!
 • Ta fram pass, medicin och andra viktigheter
 • SOV

Har säkert glömt något, men ja. Full rulle! Hinner jag hade jag velat träna också, men vi får se. Det är INTE topprio på träning just nu, om vi säger så ;)

OKEJ nu har jag jobb att hinna med såatteh. Ha en bra dag! :) Vi hörs säkert senare igen :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: