Saker man gör

Nej, men det är ju som det alltid är på måndagar: Jag har sovit skitdåligt i nättras och är trött som ett as. Jag var inte jättenöjd igår, jag var tvungen att boka det senare tåget eftersom det tidigare tydligen inte gick (?) och det tåget skall vara framme på Malmö C vid 21:59 vilket i sig är väldigt sent för mig eftersom jag gärna redan ligger i sängen då (för att det är söndag och jag fucking aldrig får sova klokt på söndagar men man gör ju vad man kan för att försöka få sova i alla fall) men såklart var tåget en halvtimme sent så klockan var ju elva innan jag kom i säng -_- Och sedan följer typ två-tre timmar när jag inte kan somna. Jag blir galen. Man vrider och vänder och studsar och pustar och stönar och surar och försöker att hitta rätt ställning och att andas lugnt och sansat och rensa skallen på tankar men det går liksom inte. Helvete.

MEN MEN. Det har varit en bra helg. Jag kom fram till Martin vid halv nio i fredags kväll och han kom ut och mötte mig när jag kom. Vi snackade skit och jag läste och han spelade och jag var så djävla trött hela tiden eftersom jag sov så fruktansvärt dåligt natten mellan torsdag och fredag så vi lade oss tidigt. Djävla tröttma. Det gör mig frustrerad att komma hem till Martin och vilja vara glad och pigg och alert men bara ligga och gäspa och knappt kunna formulera vettiga tankar pga tröttheten deluxe.

I lördags fick jag sovmorgon (yay!) och sedan gjorde vi oss i ordning för att fira Rigmor. Rigmor bjöd på fläskkotlett i ugn med bacon och svamp, och så potatis och svampsås till det. Inget att invända! ;) Efter vi firat henne färdigt åkte vi hemåt igen. Tanken var att Olof skulle glida ner och hänga lite, men hans förkylning hade eskalerat så han valde att stanna hemma istället. Han och Martin spelade lite datorspel tillsammans och jag fortsatte att läsa samt att titta på TV. Och att återställa hela min telefon som plötsligt bestämde sig för att den senaste uppdateringen skulle krascha den. ”Kul”. Lyckligtvis gick det att återställa det mesta; Den har kvar alla appar och de flesta telefonkontakterna och alla bilder och all chatthistorik, men jag är av med alla sms och en del telefonnummer. Suck. Nåja, det hade kunnat gå väldigt mycket värre, som man säger.

I söndags fick jag sovmorgon igen (yay!) och efter frukost visade Martin mig var han tyckte att jag skulle köra. Sedan körde han fram bilen åt mig och jag stack ut och körde ENSAM i en timme. ENSAM. Jag fick alltså helt utan instruktioner svänga och gasa och göra liksom vad jag ville? Väldigt awesome. Jag hade ett par ögonblick när jag kände mig överväldigad av hur stort det är att jag plötsligt har körkort och liksom kan göra detta, men jag lyckades hålla känslorna i styr. Lyssnade på Loreena och sjöng med och myste runt på landsvägar. Sedan hamnade jag bakom en raggarbil som i 3 km (eller mer?) körde i 25 km i timmen vilket inte aaaaaaalls var frustrerande jag lovar. Kunde inte köra om pga solen rakt i ögonen, mycket kurvor och backar och en massa heldragna linjer. Tack, raggarbil. Det var …kul. -_-

Nu känner jag mig mer redo för min hyrbil nästa helg, vilket är awesome. Jag KAN ju köra! :D

Veckan ser ut såhär:

  • Springa imorgon + torsdag + lördag (på Gotland!)
  • Tvätta på onsdag = jobba hemifrån
  • Åka till Gotland på fredag och tillbaka hem på söndag

Kort och koncist.

Har ni haft en bra helg osv?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: