Ny månad, dagens lista

Hej hå November. Idag fyller Rigmor år, så jag skall skicka grattis till henne om en stund :) Vi firar henne på lördag, så jag skickar inga blommor idag tänkte jag. Eller så gör jag det, jag är inte helt decided på den punkten än.

Jag kom ut och sprang igår. Det känns i benen idag. Det känns i huvudet också – jag är så nöjd! ZR! Virtual Race var på 5 eller 10k, jag valde 5k because realist. Jag lyckades såklart inte springa 5k utan avbrott, men jag sprang tillräckligt mycket av det för att det A) skall kännas ömt i benen idag och B) skall kännas bra i huvudet. Jag skall springa imorgon och på torsdag och på söndag, tänker jag. c25k. Benet har återhämtat sig nu och jag skall försöka lyssna lite mer på kroppen – jag har ju faktiskt all tid i världen på mig, jag måste inte hetsa sönder kroppen direkt bara för att jag KAN.

Idag skall jag:

  • Gratta Rigmor
  • Ringa mommo
  • Baka cupcakes till körskolan
  • Köpa reflexväst
  • Köpa brevställ
  • Stryka och hänga gardiner
  • Diska

Bra grejer.

Helgen var okej. Inte den bästa av helger, men de bra stunderna har varit bra och vi har ätit riktigt god mat hela helgen. Vi gick aldrig ut i lördags, vi köpte hem kött från Köttbaren istället och stannade hemma och drack halloweenöl och snackade fartyg och jagvetintevad. Allt möjligt.

Det är grått och trist ute igen. Det är nog slut på de soliga peppiga dagarna nu. Det är okej, ändå. Jag har nästan städat hemma och skall finslipa lite, sedan är hemmet en mysig frizon där jag kan slappna av när jag kommer hem. Netflix på boxen fungerar igen och jag har typ tusen serier och filmer att se ikapp. Jag skall bara få upp gardinerna också, och komma igång med morgonträningen igen. Tre dagar i veckan. Det är doable. :)

Men ja. Jag skriver kanske mer sedan, efter att jag har pratat med mommo och de planerna har spikats klokt. Planerna för en gotlandshelg nästa vecka, det vill säga. Fyfan vad bra. :))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: