Efter tisdagskväll följer onsdagsmorgon

Skärmklipp

Första maskinerna tvätt är igång och jag skall strax gå ner och köra igång nästa omgång. Jag gillar inte att arbeta hemifrån egentligen, men ibland är det nödvändigt. När det innebär att få rena kläder så är det bra grej :) Jag HAR ju alltså kläder i garderoben, jag har inte allt jag äger i en hög tvätt på golvet, men det handlar mycket om vad jag är bekväm i att ha på mig och så vidare. Jag pendlar när det kommer till det, vissa dagar kan det kännas helt okej med kjol och en söt topp men för tillfället lever jag i jeans och oversized sweaters och det känns rätt. Ibland har det med kroppsbild att göra, ibland är det bara rädsla att jag skall frysa ifall jag inte är täckt från huvud till tå.

Onsdag. Mitt i veckan. Tre arbetsdagar (om vi räknar idag, men det gör vi eftersom dagen just har börjat :)) tills jag är på Gotland och kör hyrbil. Jag är såklart lite nervös över att det skall vara strul med bilen, t.ex. att de plötsligt inte skulle godkänna mitt kort osv, men jag hoppas att det skall gå bra. Just nu hänger ju det mesta på att vi kommer att ha en bil tillgänglig, annars måste jag börja göra planer för taxi och bussar och whatnot. DET LÖSER SIG. Jag skall se till att kamerabatteriet laddas och att minneskortet har plats, och sedan lägga fram av rentvätten vad jag skall ha med mig så att allt är färdigt när det är dags att gå till kontoret på fredag. Jag är fortfarande inte klar över vilken väska jag skall ha – jag kommer ju som sagt att köpa med mig lite stuff hem men oroar mig över att den röda resväskan skall vara för stor så att saker bara skramlar runt i den? Å andra sidan så är den gröna väskan för liten, så ja. Jag vet inte. Det blir nog den stora, och så får jag lägga allt i ”det mindre facket” i den och hoppas att det fungerar. DET LÖSER SIG.

Så, ingen promenad än idag. Jag gick upp, drog på mig ett par paltor och sedan började jag tvätta. Tvättiden är slut 13:00 och arbetsdagen 16:00, så det blir en promenad därefter. Kanske skall gå ut till Bulltofta tänker jag? Jag vill ju ha mina 15k steg för dagen :)

Det börjar snart ljusna ute. Det är mindre svart än för en timme sedan. Dagarna är så slöa. Man har inte alls samma energikick som när solen lyser på en på sommarmorgnarna när man går till jobb, men det är ju inte oväntat. Solen är en enda stor laddningscentral, och utan solsken så har batterierna inte samma kraft.

Men ja. Nu ringer larmet för tvätten vilken sekund som helst så jag avslutar här. Jag kanske skriver mer sedan, eller så gör jag det inte. Det är djävligt fifty-fifty det där. :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: