Saker man gör i slutet av Oktober

tumblr_n5ud52saRG1qbk2cwo3_250

Gårdagens bästa var ju dock att hitta det lilla videoklippet Alaska har spelat in där han imiterar Laganja. ”In nature”. Typ verkligen bara kul om man känner till Alaska och Laganja, så… öh…  Enjoy? :D

Alaska är ju för övrigt djävligt kul, IRL också. Alaska var ju med när vi var och såg Rupaul BOTS i våras, så djävla nöjd med den kvällen (bortsett från hysterisk huvudvärk + skitont i fötterna + mamma som svimmade men ja) (annars var det bra)

Jag drömde att jag körde bil i Visby men det var i Japan fast någon helt annanstans egentligen. Och om nakenkatter. Jag minns verkligen inget mer, annat än att jag skulle köra hem till ett par japaner men fastnade med deras katter i knät och ville ju inte flytta katter för det GÖR MAN JU INTE. Vaknade igen innan klockan ringde, jag hoppas på lite sovmorgon imorgon istället.

Idag blir det Buttericks + H&M efter jobb, och sedan hem och krama på Martin. Måste även gå inom affären och handla hem mat, så får se vad vi hittar på att äta. Macka, antar jag.

Jag snubblade över en grej på Etsy igår som jag verkligen inte kunde hålla mig från att köpa. Ni minns kanske hur jag har en massa kulor i min gran som symboliserar olika saker? En älg för Anna, fåglar för mommo osv? …jag hittade en krabb-kula. Ett julornament i form av en krabba, alltså :D Jag skall visa bild när den har kommit och när jag har satt den i min gran, men jag var ju tvungen att ha något som bättre symboliserar min Knipsmeister än den robot jag just nu låter stå för honom :D KRABBKULA. Jag är nöjd :D Säljaren skickade ett mail och ville dubbelkolla min adress och skrev ”I knew it would sell fast!” och jag höll på att svara ”I call my boyfriend ’crab’ so I needed it!” för crabs är ju en STD så det kändes som att det kunde bli missförstånd. Jag svarade bara att krabban var jättesöt och att jag såg fram emot att få hänga den i min gran.

Nu är det snart November. Var tar tiden vägen? Varför flyger livet förbi så snabbt?

November ser ut såhär:

7/11 – Fira Rigmor (som fyller år 2/11!)
13-15/11 – Åka till Gotland för mommohäng :))
27/11 – Julfest på jobbet
29/11 – FÖRSTA ADVENT

Jag kommer ju alltså att julpynta min lägenhet ALLRA senast adventshelgen. Eftersom vi åker iväg i mitten av December så kommer jag ju att få njuta av julstämning och pynt och glöggmys mycket kortare än alla andra, så jag kommer att kompensera för detta i November. Spelar ingen roll för någon annan än mig, det är ju mitt hem och ingen av er kommer att behöva stå ut med mina julplaylists och julgranskulor och kaneldoftande ljus ändå ;) Men räkna med bilder på bloggen så fort pyntet åker upp! :D *längtar*

C’MON BRIGHT BLUE SKYYYYYY

På söndag skall jag förresten baka saffranskladdkakecupcakes att ge trafikskolan. Jag behöver även fixa ett tackkort. Inte för att man måste, men för att jag vill. Jag är glad och tacksam och de har varit underbara att ha att göra med. Väldigt tillmötesgående och pedagogiska, trevliga och lätta att ha att göra med. Hur kan man inte vilja ge något tillbaka då? :)

Nu skall jag återgå till fredagslunket. Jag är inte superpepp på att gå på Buttericks, men jag är pepp på vad jag kommer att ha med mig därifrån liksom. Har jag tur är det inte knökat med folk och att jag får plats därinne. Ugh.

HA DET BRA osv

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: