Frihet

JAG ÄR SÖMNIG. Vi gick till Taproom igår där jag drack två öl och åt en hamburgare, och sedan gick jag hemåt vid sjusnåret medan de andra satt kvar och drack ett par öl till. Kom hem, pillade lite på datorn och gick sedan och lade mig. Vid nio sade jag godnatt till Martin, vid tio sov jag som en stock och vid fem vaknade jag och kunde verkligen inte somna om. Kul. Så, jag har varit på kontoret sedan klockan sex vilket innebär att jag kan smita lite tidigare idag, så there’s that liksom. Jag drömde att jag skulle hålla tal inför kollegor och vänner och jag hade inte förberett något men skulle vara tvungen att prata i runt 20 minuter så jag pratade om min syster och grät. Det var väldigt märkligt, ändå.

Det känns helt vilt att jag faktiskt har körkort nu! Överväger på fullt allvar att hyra en liten bil när jag är på Gotland och hälsar på mommo i November. Jag skulle kunna köra till körrgårn och jag skulle kunna åka ut på landet med kameran eller ta med mommo in till stan på lördagkvällen och äta gott tillsammans på restaurang. Jag känner att jag inte riktigt vågar köra ensam i Malmö eller Göteborg än, men att köra i Visby är ju inga problem alls. Det är MIN stad och där känner jag mig trygg. …det är ju inte min stad längre, egentligen. De har byggt om för mycket. Mentaliteten har ändrats. Mycket är väldigt annorlunda. Jag ser inte att jag någonsin skulle kunna flytta dit igen, om det inte vore som typ pensionär för att bo i en stuga vid kusten i en långväga framtid. Just nu? Aldrig i livet. Malmö fungerar bra, Göteborg är ett starkt alternativ. Men att köra bil där känns rent tankemässigt väldigt bra, så vi får se. Det skulle kosta mig tusen spänn = 700 mer än om jag tar taxi till/från flyget. …och jag skulle få köra bil, själv :D I Visby! :D ALLT ÄR BRA.

Jag känner, trots allt bra, att jag har en tendens att kunna vara lite lättretad idag. Det kryper redan en hel del irritation under huden på mig, och fast jag inte har lust att vara sur och jobbig så finns det en risk att det blir så. Efter jobb skall jag städa och jag skulle också vilja leka med smink och zombiefiera mig lite kanske. Det beror på huruvida vi kommer iväg på Halloweenfest på lördag eller ej – skall vi INTE gå ut så vill jag leka med smink idag och ta bilder, skall vi iväg så tar jag det på lördag istället. Får se ifall jag kan få något svar ur Martin re: det idag, så att jag vet vad som gäller. Det hade varit kul att komma ut och festa lite, men jag har alltså verkligen inga problem med att sitta hemma och mysa med honom istället. Vi skulle kunna kolla på skräckfilm och tända ljus och bara chilla. Jag gillar sådant :)

Det är torsdag, veckan är snart slut och jag försöker mest fatta att jag liksom INTE kommer att behöva lägga en massa tid och pengar på körlektioner i fortsättningen? Hittills har ju hela livet roterat kring att jag måste köra vissa dagar, nu fick jag plötsligt tillbaka alla vardagar och behöver inte längre leta tider och boka av andra saker osv? Wow. Jag tror att jag skall fira det genom att hänga gardiner hemma, haha. Och dammsuga! :D

Jag glömde ju att nämna det igår iochmed all villervalla kring körkort, men jag fick pengarna tillbaka från vivamondo; ni minns kanske att jag skrev om det i måndags och surade över att de snott 41 dollar av mig utan att faktiskt skicka mig den produkt jag givit dem dessa 41 dollar för? Allt är bra nu! Jag skall dock fortfarande ge dem dåligt betyg på Prisjakt, för jag inser ju att enda anledningen till att det gick bra var för att jag blandade in Paypal och gjorde det väldigt jobbigt för dem. Hade jag betalat på något annat sätt hade jag kanske inte haft samma tur, så.

Solen skiner idag också. Vi har haft så väldigt många milda och soliga dagar i rad nu, det är helt underbart! Jag älskar höstregn men herredjävlars vad vackert allt är när det är gult och eldrött och orange och solen lyser på och förstärker alla färger. Som sagt; Det gör en enorm skillnad på mitt mående. Höstdeppen är plötsligt inte lika påträngande. Halleluja!

Leker jag med smink och blod och whatnot senare så får ni säkert en bild här sedan. I övrigt får ni ha en bra dag! Kram på er <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: