Blodbad i köket

Dagen har väl ändå varit bra men någonstans mitt i allt fick jag ångest och jag känner mig fortfarande låg och jobbig och har mest velat krypa ihop i soffan och gråta sedan jag kom hem. Någonstans känner jag att jag faktiskt bara borde göra precis det. Inga ursäkter, ingen skam, bara få gråta tills jag tröttnar och somnar och vaknar och mår bättre. Jag skall dock strax gå till sängs och jag lyckades vara lite produktiv när jag kom hem, så jag har en lunchlåda i kylen tills imorgon och fyra i frysen till nästa vecka. Skall göra fler lunchlådor på söndag efter att Martin har åkt hem och jag har sprungit mitt virtual race. Lunchlådor är typ räddningen på de flesta av mina problem just nu. Problemen är ”onyttigt ätande” och ”spenderar för mycket pengar”, så ni fattar ju att nyttiga och billiga lunchlådor är från himlen sänt osv osv.

Vad vi har velat om den här festen på lördag! Först visar det sig att jag har inbillat mig att vi bestämt oss för att gå och han för att vi inte skall gå. Då säger jag att vi kan strunta i att gå varpå han säger att det är klart vi går. Sedan sparkar vi över bollen till varandra under typ en timme innan vi bestämmer oss för att JA, klart vi skall klä upp oss och göra oss läskiga och gå på fest på lördag. Så nu har jag tagit fram min Umbrella-uniform och börjat skvätta ner den med fejkblod och imorgon efter jobb skall jag ge mig i kast med Buttericks och att införskaffa de sista grejerna som behövs till detta. Jag inser att det kommer att vara kAoZ på Buttericks en fredag, dagen före Halloween efter klockan 16:00. Det får vara så. Jag behöver fejkblod och latex och lite stuff till Martin och det är bara att ta ett djupt andetag och göra. BA GÖR. BA KÖR. Jag kan ju.

Så det blir inga bilder idag, som jag tidigare nämnde. Jag testade en oöppnad ögonskugga jag köpt från My Pretty Zombie och tyckte att den var jättefint. Metallic-grön. Kanske har den imorgon? Vi får se. Jag har en handfull ögonskuggor från My Pretty Zombie och de är alltså BEYOND awesome. Färgerna är allt jag har drömt om, och trots att burkarna är små så räcker de fan till dödsdagar. På lördag sminkar jag både mig själv och Martin med dem (+ med ett par skuggor från Sugarpill Cosmetics, fungerar också väldigt bra om man vill skapa blåmärkeseffekter och liknande!)

Men ja. Jag skall kräla i säng och jobba bort ångesten nu. Läsa lite Stephen King, kanske ta lite sovmorgon imorgon och försöka återfå balansen igen. Jag var så glad igår, det stör mig fruktansvärt mycket att jag just nu är låg och angstig. Kan jag inte få fortsätta rida på glädjevågen ett tag till?

(jag vågar inte tro på att jag faktiskt HAR körkort innan jag håller det fysiska kortet i min hand) (tänk om jag hörde fel?) (tänk om jag missförstod??) (om jag måste ta tillbaka att jag har fått körkort och göra om provet och säga till alla att jag inte alls har körkort så kommer jag fan att skämmas ihjäl) (jag borde inte tänka såhär, det är så dumt) 

Jag säger godnatt.
Notera för övrigt att den här månaden plötsligt är den första på flera år som har såhär pass många inlägg. Är det bra eller dåligt? Skriver jag för mycket?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: