Tröttma

Jag ogillar att Facebook postar dessa inlägg med ett relativt långt utdrag från första delen av posten. I synnerhet nu när bloggen är lösenordsskyddad och jag är den som bestämmer vem som kommer att kunna läsa eller ej. Jag har kollat runt för att se ifall det är en inställning någonstans, men jag har inte hittat var jag kan ändra det. Överväger att ta bort funktionen som automatiskt postar dessa inlägg till Facebook, men det gör det också väldigt svårt för de av er som är kvar och läser att veta när jag har uppdaterat, om det nu gör någon skillnad.

Idag är jag trött. Jag drömde verklighetstroget om en person jag saknar och vill reda ut saker med (om det ens finns något att reda ut?) och när jag vaknade var jag övertygad om att vårt samtal verkligen hade ägt rum. Det var en besvikelse att inse att det bara var en dröm, och att vi inte har rett ut ett djävla något. Överväger att slå personen en signal för att bara snacka lite, och se ifall det kanske får oss att fungera bättre. Jag vet inte. Vi får se.

Jag lyckades inte med uppkörningen igår. Jag hade ett par misstag som var för stora misstag, så hon fällde mig. Det var väntat, ändå. Jag insåg ju under körningen hur illa det gick, och även fast jag inte håller med henne på ALLA punkter så invänder jag inte mot beslutet i sin helhet. Hade hon givit mig körkort igår hade hon misskött sitt jobb. Jag har nya lektioner bokat och inväntar samtal från körskolan där jag skall få reda på när nästa uppkörningstillfälle blir, så får jag helt enkelt se till att vi tränar extra på de här grejerna som jag är sämre på. Det känns okej men ändå inte. Jag ville ju bli färdig med detta. Slippa lägga mer tid och pengar. Vi har schysst flex på jobbet men det känns så illa varje gång jag behöver gå tidigare för att köra, eller behöver kompa ett par timmar mitt på dagen för att köra. Det löser sig. Jag har bokat en lektion i veckan i fyra veckor framåt. Har jag tur kör jag upp innan dess, om inte annat får jag se till att störtträna med Martin på helgerna.

Min middag med Eva och Robin igår var oerhört bra grej. Vi hade väldigt trevligt, och jag hoppas att vi snart gör om det igen. Det var en liten oas. Jag har haft så mycket att göra på sistone, och jag har inte hunnit umgås med någon eller ta minsta tid för mig själv. Att få träffa två väldigt goda vänner och snacka skit med dem ett par timmar och äta gott var verkligen en gåva. Bra grejer :)

Jag är lite låg idag. Trött från igår. Opepp på kvällens AW med kollegorna. Trött på det mesta, känner jag. Vill vara hos Martin och gömma mig en stund från resten av allt som pockar på uppmärksamhet och handling. Jag har saker jag skulle vilja kräkas ur mig här, men jag vågar inte. Trots lösenord känns det inte tryggt. Jag vet inte. Det löser sig. Det är bara, som alltid, tungt just nu.

Men ja. Det var allt för idag. Vi får se vad det blir av AW:n ikväll. Jag tänker att jag går med ut och stannar en timme eller två och sedan sticker hemåt. Jag har en ny badbomb att testa hemma, och jag skulle vilja komma i säng tidigt och få känna mig lite mer utvilad när jag vaknar imorgon. Plus att jag vill och behöver ringa mommo idag eller imorgon.

Kram på er.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: