Sista kapitlet

I vanlig ordning hade jag skallen full av semi-intressanta saker jag ville skriva här när jag skulle somna igår, och i vanlig ordning försvann de under natten och jag har noll koll på vad det var jag tyckte skulle vara ett så bra ämne. Ni får med andra ord stå ut med min vanliga dynga och dravel.

Tisdag. Igår hade jag körlektion och det gick och kändes mycket bättre än lektionen jag hade i torsdags. Jag har även lyckats få tag på en lektion på fredag förmiddag, så det kommer att bli mer kört innan uppkörningen på måndag och det känns väldigt bra faktiskt. Igår visade Mentor mig en del tips & tricks inför uppkörningen och plötsligt insåg jag lite grann vad allt detta innebär. Det känns lite som att ta studenten? Jag kommer att sakna Mentor, det har varit väldigt trevligt att köra med honom. Självklart finns ju alltid risken att jag kommer att kugga och behöva ta fler lektioner, men det är nog ändå inte riktigt samma sak. Det är ändå på sluttampen, och meningen är att jag skall sluta köra på skolan ju. Jag sade till honom igår när jag väntade på att vi skulle börja och jag tittat på den stora anslagstavlan med tackkort från tidigare elever att jag skall skicka det största tackkortet och att det skall täcka alla andras tackkort. Visst framstår jag som en ödmjuk och trevlig person? ;)

Gårdagkvällen spenderades åt tre timmar teoriplugg, tre av fyra godkända teoriprov och sedan lite läsande av Lucifer innan jag somnade. Jag har nu läst ut sista delen – för andra gången, men det är så länge sedan sist, och den var precis lika bra som jag mindes. Annat var det när jag läste ut Sandman för andra gången, då hade jag snarare känslan av att den inte alls var så bra som jag inbillat mig. Lucifer är dock bättre än Sandman, trots att den tidigare egentligen bara är en spinoff av den senare. Hepp! :)

Idag tänkte jag köpa en liten påse godis till när jag pluggar. Lite energi i småformat. Så djävla onyttigt men så onyttiga jag och Zzucken var i helgen så spelar det nog ingen roll, och OM jag nu lyckas med körkortet nästa vecka så kan jag börja träna i lugn och ro igen. Det börjar bli vacker höst och jag vill utnyttja utomhus så länge jag har möjlighet. Mina septembermål var ju att 1) Springa Midnattsloppet och 2) Fortsätta springa efteråt. 1 klarade jag galant, 2 blev lite svårt med eftersom jag först fick feber och sedan blev störtförkyld. Men jag har siktet inställt på att komma igång igen! Skall även försöka planera in lite gymmorgnar igen. Springa varannan dag, gymma varannan, vila på helgerna. Det vore riktigt bra faktiskt :)

Just nu vill jag dock bara sova. Jag orkar inte plugga en hel kväll till, jag blir så fruktansvärt trött i huvudet. Jag vill flumsurfa och sedan lägga mig och läsa eller kolla på en film eller ta en promenad, men jag måste sitta på soffan och stirra i min app eller i mina teoriböcker. Men det är ju värt det. Klarar jag teorin på torsdag är varenda minut värd det – och klarar jag det inte så skadar det knappast att ha en hel del plugg i ryggen när jag behöver träna mer på det. Det är mest bara väldigt tråkigt och själadödande, men det finns bara fördelar i att lära sig hur man bäst överlever och undviker att mörda andra i trafiken. Så enkelt är det.

Nu skall jag dricka upp min frukostsmoothie och fortsätta jobba. Idag började jag en halvtimme tidigare och planen är att sluta en halvtimme senare. Jag behöver jobba in den tid jag måste flexa/kompa för att köra och skriva prov den här veckan, så det är inga konstigheter i det även fast det gör mig sådär härligt EXTRA trött.

Ni får ha en bra dag :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: