Presentkött

Screen Shot 2015-09-28 at 06.58.44

Jobbar hemifrån idag. I alla fall på förmiddagen, är inte helt med på ifall jag skall stanna hemma i eftermiddag också kanske. Jag sitter på soffan och nyss frös jag men nu är jag för varm. Jag är oerhört trött trots att jag somnade i god tid igår och BORDE ha fått tillräckligt med sömn, men natten har varit full av studsningar och varenda dröm jag har drömt har förr eller senare kommit in på ämnet ”uppkörning”. Den värsta var den där jag gick hemifrån i god tid för att ta mig till trafikverket, och när jag kom dit var jag en timme sen och alla hade gått på lunch? Det låter så fånigt, men ja. En av mina stora skräck här i livet är ju att komma sent, och i det här fallet var det extra hemskt eftersom jag dels skulle behöva betala allt igen, och även för att jag var tvungen att berätta för min körskolelärare att jag hade missat min uppkörning. Jag ÄR stressad inför dagens uppkörning, men jag försöker att hålla is i magen och blicka framåt. Alla säger att man skall se det som en vanlig körlektion och det tänker jag göra – lektionen jag hade i fredags gick bra och det kändes som att jag hade kontroll över situationen. Samtidigt känner jag någonstans innerst inne att jag inte är fullt säker på att jag faktiskt ÄR redo att köra bil på egen hand. Then again, skulle 20 lektioner till få mig att känna det? 30? 50? Någonstans måste det ta stopp. Många som tar körkort är nog egentligen mindre redo än jag är. Det finns en anledning till varför ”unga män, nyblivna körkortsinnehavare” är de som oftast är inblandade i olyckor i trafiken – detta övermod. Wah. Vi får se. Jag vill i alla fall att ni håller tummarna för mig idag, 11:15 kör jag. OM jag klarar uppkörningen har jag plötsligt ett körkort. Jag minns inte om jag skrivit något om det men jag klarade ju teorin i torsdags! :) KÄNSLAN EFTERÅT. Jag gick runt och log som en idiot (nyvaken-Carina försökte just skriva ”ledde” vilket kändes jättekorkat) och ringde alla jag kände för att berätta. Eller ja; Martin, mamma, Zzucken. Resten fick reda på det via Facebook :)

I övriga nyheter har helgen varit riktigt bra. Vi har mest snackat, chillat och druckit öl. Eller ja, hällt ut öl, om sanningen skall fram. Det här med att köpa allt öl som SKULLE kunna vara något är alltid lika spännande – plötsligt sitter man där med något som smakar tvål eller stout och något helt annat än vad man faktiskt ville ha och då hamnar de uteslutande i slasken. Ingen idé att dricka något som är odrickbart, liksom. Martin hade köpt med sig rökt hjort till mig i present och hur fint var inte det liksom? ♥ Jag misstänker att det var en present för att jag klarade teorin :)

Kommande helg åker jag till Martin, vi skall dels fira Yvonne och dels fira mamma, och sedan åker jag hem liiiite senare än vanligt på söndagen. Veckan dit så har jag uppkörning idag, besök av Robin och Eva ikväll, AW med teamet imorgon och inget planerat vad gäller  onsdag + torsdag men skall försöka knipa en tvättid, tänkte jag. Jag hade tvättid igår men ingen ork ALLS, så jag låg bara på soffan och kollade film tills det var dags att lägga sig. Kombinationen uppkörningsnervositet blandat med ”det är nog lite väl länge sedan jag åt något” gjorde sig hörd och jag var så trött och seg och lite illamående.

Jageh… jag kanske skriver något här senare idag. Vi får se. Jag är orolig att jag skall komma tillbaka och inte ha goda nyheter, och det är en realistisk bild. Det är ju 50/50 att personen som skall bedöma mig idag tycker att jag är redo att framföra en bil utan supervision. Det får man acceptera, även fast jag såklart VILL komma hem efteråt och kunna säga JAG KLARADE DET. Men ja, 11:15 – håll tummarna! (håll dem fram till 12:00!) (ni får improvisera ihop hur ni skall hantera era jobb utan tummar i 45 minuter!)

Vi säger så. :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: