Mitt spännande liv

Så sjukt spännande liv just nu. Jag går upp, duschar, tar bussen till jobbet, jobbar, tar bussen hem, pluggar teori tills huvudet ger upp, somnar och sedan börjar det om igen. Jag är väldigt glad att provet är imorgon för om jag hade behövt hålla igång detta schema över en längre tid hade jag mått oerhört dåligt av det. Jag mår väl inte superbra just nu heller, men just nu har jag ju liksom ett mål att jobba mot och så fort jag har gjort provet kan jag släppa detta ett tag. OM jag misslyckas så kommer jag att ta helgen ”ledigt” innan jag pluggar vidare, för just nu har jag noll och ingen tid till något annat, alls. Man behöver få ägna sig åt sina hobbies ibland också, det blir fel i huvudet annars.

Så, öh. Jag betalade igår 399:- för att under en månads tid ha fri tillgång till onlinetester med pedagogiska förklaringar på allt jag svarar fel på. Bra grej! Mycket pengar, men jag hoppas att jag med hjälp av de här testerna skall komma någonvart. Jag gjorde typ 8-9 stycken igår och efter att ha legat alldeles för nära Godkänt-gränsen utan att riktigt räcka hela vägen fram så började jag äntligen få tillräckligt många rätt. Det är sjukt luriga frågor, dock! En del har samma svar på flera alternativ, men med olika motiveringar. What! Och så, öh, finns en del sådana här frågor:

12034343_1045698998781646_1363954305429487958_o

Det är det sista, eller hur? :D

…vem kommer på de här alternativen? :D Mia hade en teori att det är felaktiga svar folk faktiskt har angivit på proven, men jag vet inte hur länge sedan det är sedan de gick från skriftliga, analoga prov till datoriserade med färdiga alternativ?

Men ja. Mitt liv är just nu SUPERTRÅKIGT och jag är väldigt trött hela tiden. Hösten och denna press inför torsdag+måndag och att inte kunna göra något rekreerande när man kommer från jobb samarbetar ganska bra i att försöka dra ner mig i höstgeggan, men jag försöker hålla mig uppe. Imorgon, efter provet, skall jag städa och fixa hemma så att det ser bra ut när Martin kommer på fredag. Jag och min bror lyckades ju stöka ner lite hemma i helgen, och eftersom jag började plugga redan när han var här så fanns inte riktigt tid till att börja städa då. I viss mån en bortförklaring, man kan ta reda på saker direkt när man använt dem/stökat ner, men nu är det som det är. Det är ju inget bombnedslag hemma, det är bara ett par timmars arbete så är allt tipp topp igen.

MEN PROVET IMORGON. Herregud. Och vi skall ta bilden som skall användas till mitt körkort? Hur skall jag komma ihåg att göra mig tillräckligt snygg för detta imorgon bitti? Och liksom… vad skall man ha på sig? Vad ser bra ut på körkortet? Hög hals, ringning, skjorta, polotröja..? Jag fattar att detta är väldigt fånigt av mig, men varför inte FÖRSÖKA att inte se ut som en total idiot på körkortet? …har ni sett mitt leg?

IMG_20150923_065712

*host*

SÄMSTA VALET AV FRISYR ELLER?! Ja.

Imorgon tänkte jag ha håret utsläppt, och sätta upp ”luggen” lite. Inte för att jag alltså har en lugg, men liksom… sidhåret. Skapa lite volym så att det inte bara ligger som en platt matta mot skallen på mig. Och har jag tur ser jag inte ut att ha en massa sjukdomar osv, för det räcker fan att ha ovanstående look både på ID-kort OCH pass. Berättade jag inte om resan hem från Filippinerna då värdinnorna på flygplatsen fnissade när de kollade på mitt pass????? Liksom. Professionellt av er brudar, verkligen. Bra jobbat. Suck.

Men ja. Alla ser ut som idioter, I know. Jag vill bara se liiiite mindre idiot ut. Om det går. Vi får se.

VARFÖR STRESSAR JAG ENS ÖVER KORTET NÄR PROVET ÄR JOBBIGARE

Rabblade ramsor i duschen imorse. Herregud vad jag behöver få mitt liv tillbaka. Jag har i alla fall planerat besök av två vänner på måndag. Det blir mat och öl och antingen ett ”Hurra för körkortet!” eller ett ”Bättre lycka nästa gång”, men det är något att se fram emot. (och tro inte ens att jag inte ser fram emot att få träffa min pojkvän på fredag, det är alltid det bästa – i synnerhet med tanke på att vi inte sågs den sist passerade helgen)

Ohwell. Idag skall jag gå ner på banken och försöka lösa in min check. Checken kom för någon vecka sedan men har blivit liggande, det har varit för mycket på jobb och körlektioner och allt på en gång. Idag, då djävlar. Få det gjort, invänta pengar, bra. Eftersom jag räknar med att få vänta en bra stund på banken innan det är min tur så kommer jag såklart att passa på att plugga samtidigt. För inte kan man låta en halvtimme gå då man bara slappnar av utan att göra något viktigt. Inte just nu, i alla fall.

Jaja. Ha en bra dag, hörni! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: