Mitt i veckan, igen

Dagen vände och blev bättre igår. När det var dags att gå ut på tidigare omnämnda AW:n så var jag mycket mer pepp än jag varit tidigare under dagen, och vi hade väldigt trevligt på Tröls där jag drack en super-integod mexikansk IPA och åt en hamburgare som, well, kunde ha varit bättre. De andra satt kvar för en öl till när jag pep hemåt vid sjusnåret, och jag hann inom Hemköp för att hämta ut mina paket i lugn och ro också. Tidigare har posten haft öppet 8:00-20:00 (tror jag?) men nu har de istället öppet under hela tiden Hemköp har öppet, vilket då blir 7:00-23:00. Wow, snacka om skönt – om jag har för vana att hämta ut paketen lite senare på kvällen så kommer jag ju att slippa stå och trängas med 7 miljarder andra när klockan är precis efter avslutad arbetsdag :)

För övrigt ringde körskolan mitt under vår AW igår och informerade om att min nya tid för uppkörning är bokad onsdagen 28/10, så ni får hålla tummarna för mig då! Jag har tre lektionstillfällen bokade innan dess, och kommer att träna extra mycket med Martin, så det känns som att jag har en stor chans att faktiskt klara det second time around :)

Idag på lunchen skall jag ta en liten promenad till Mobilia för att dels köpa en lunchsallad och dels gå inom Panduro för att kolla på inslagspapper till mammas presenter + köpa vad jag behöver för det kort jag skall göra till Yvonne tills lördag. Hennes present är ju att vi tar med henne på den julshowen i Köpenhamn som jag och Martin nu har sett två gånger tidigare och som vi hade med våra mödrar på förra året :) Jag har små grodklistermärken hemma och en idé att antingen köra temat ”grodor på julmarknad”, eller bara sätta dem som en fin ram runt hela kortet. Det blir nog inte så snyggt som jag ser det för mig i huvudet, men ja. Jag tror att hon blir väldigt glad oavsett :D

Efter jobb skall jag nog bara slappa. Jag KANSKE får för mig att gå ner på gymmet (behövs!) men jag vet inte. Ni märker ju kanske på mitt språk att jag mår avsevärt mycket bättre idag än jag gjorde igår, men jag är också ständigt trött så har jag otur så blir det bara trött soffhäng efter jobbet. Om inte annat får jag trösta mig i att jag kommer att ha promenerat en hel del steg idag, och kanske jag till och med tar den långa omvägen hemåt och ser till att verkligen röra på mig för en gångs skull. Under hela perioden när jag har hårdpluggat inför proven har jag tagit bussen till och från jobb, så jag har klockat in på strax under/ganska mycket under 10k steg per dag. Skall försöka att få lite ordning på det igen, mitt mål är ju minst 10k om dagen och jag tror att bara något så enkelt som att få en redig promenad varje dag skulle göra under för mitt mående. Nu har jag ju i stort sett all form av tid för det igen, så jag får bara se till att hålla igång med det.

Ohwell.

Jag hittade en supersöt kappa jag hade velat ha till vintern, får se ifall det är något jag känner att jag har råd med.

Screen Shot 2015-09-30 at 07.48.17

…det är alltså en kappa i liknande modell som de två jag har använt under de senaste typ fyra åren ;) De är ju dock för slitna för att kunna fortsätta användas; den ena skänkte jag till och med bort när vi samlade in kläder för att ge i julklapp till de fattiga/de hemlösa. Den jag behöll har nu gått sönder såpass mycket i ficksömmar och whatnot att det var därför jag lyckades krossa min gamla telefon i våras, det som alltså fick mig att gå över till OnePlus One. I retrospekt inte en helt dålig grej ;)

Nu skall jag fortsätta med jobb. Det här inlägget har legat och väntat och fått ett par ord hit och dit så jag kan inte ens garantera att det hänger ihop tillräckligt bra, haha.

Ha en bra dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: