Life is always based upon the weight of your success

Gårdagens bästa var när jag verkligen bara släppte allt i en halvtimme och gick ut och tog en kvällspromenad. Och när jag säger ”släppte allt i en halvtimme” så menar jag ”tog en halvtimmes promenad i kvarteret där jag skrek ”KÖRFÄLT!” ”FÖRBUD MOT INFART!” ”PÅBUD CYKELVÄG!” ”ENKELRIKTAT!” och så vidare åt skyltar, körfält och annat som dök upp i min väg. Såatteh. Jag lyssnade även på Bon Jovi och sjöng glatt med i låtarna. Eller ja, kanske inte så mycket *sjöng* som typ Småstjärnorna-väsmimade. (väsmima = väsa fram texten med överdrivna ansiktsrörelser, typ)

Klockan nio gav jag upp för kvällen och gick till sängs, och läste lite Stephen King innan jag somnade strax efter tio. Idag har jag duschat och kammat håret och sminkat mig och tagit en svart tröja med bra ringning och plockat med mig smink i jobbväskan så att jag kan bättra på ansiktet innan jag skall dra sedan och jag slits mellan ”KLART JAG KLARAR PROVET” och ”ALLT ÄR JÄTTEJOBBIGT” så vi får se var jag hamnar. Känns som att jag får ta och lyssna på Clawfingers ”Biggest and the best” på repeat på väg till provet sedan, haha.

Men ja. Idag tar pluggandet paus eller stopp, det får vi se. Efter provet skall jag hem och städa och fixa, det ser jag faktiskt fram emot. Göra något annat än att sitta med näsan i en bok/upptryckt i skärmen, liksom. Kanske till och med ta en liten promenad igen? :D

Så… liksom. Jag har läst någonstans och mer eller mindre gått efter principen tidigare (på gymnasiet osv) att samma dag man har provet skall man inte plugga något, alls, för att det förvirrar en. Skall jag helt och hållet strunta i att göra småprov på lunchrasten/toalettbesöken/i väntan på micron och hoppas att allt jag gjort söndag-onsdag skall räcka, eller? För det känns som att det kan vara bra idé att stoppa in vad man kan i hjärnan även sista dagen..? Igår gjorde jag för övrigt mitt bästa prov någonsin på iKörkortsappen; 90%! Tre fel på trettio frågor, varav ett var ett sådant där dumtihuvudet-fel som hade gått att undvika om jag hade läst frågan/svaren bättre innan jag gjorde mitt val. Jag är dock medveten om denna flaw och att jag inte skall hetsa genom provet, så jag kommer att försöka att INTE göra dagens prov på 70 (65+5) frågor på tio minuter, utan att försöka dra ut på det åtminstone på 20 minuter. Det var sådan där återkommande feedback i skolan också, att jag skrev mina prov för snabbt och därför hade en hel del onödiga slarvfel. Lärarna visste att jag var bättre än så, men de måste ju betygsätta efter faktiskheter och inte efter vad de vet/tror om mig :P

JAG ÄR LITE NERVÖS.

Jag lovar att skriva mindre om detta och mer om annat så fort jag har kommit ur körkortsbubblan. Om jag klarar teorin idag och uppkörningen på måndag så kan jag släppa detta sedan (och istället skriva om hur kul det är att ha körkort, höhö) och återgå till mitt vanliga liv, men om jag misslyckas med endera så kommer jag förmodligen att fortsätta prata om det tills det är klart. Det är ett bra sätt för mig att få ur mig tankar och känslor och funderingar och det hjälper alltid att ha dem på pränt :)

Jag skriver provet klockan 15 idag, så ni får tänka på mig då och hålla en tumme eller två!
Ha en bra dag ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: