W2R3 och T-12 dagar

Screen Shot 2015-08-24 at 07.33.25

Igår sprang jag i 27 graders värme, gassande solsken och inte en sval fläkt i sikte. Det gick inte alls så bra som jag hade hoppats, men det var för varmt. Kroppen packar ihop och orkar inte, så plötsligt gick jag fast jag borde springa och någonstans orkade jag inte ens bry mig. Någorlunda bra tider ändå, och jag vet att när jag springer imorgon bitti går det bättre för det är svalare ute då. Efter avsluta springtur kom jag tillbaka hem till Martin som köpt sportdryck åt mig och bäddade ner mig på en handduk på soffan för att eftersvettas lite innan jag hoppade i duschen och fräschade till mig. Efter ovanstående selfie togs och jag kom upp till lägenheten undrade han ifall jag ramlat eftersom jag hade gräs över hela mig. Hejsan hoppsan.

Resan upp till Martin i fredags var en sådan där perfekt upplevelse. Jag läste en lökig bok, lyssnade på Loreena McKennit och beundrade hallandskusten från sin bästa sida utanför fönstret. Det var så vackert. Jag var nöjd. Det har varit en bra helg. Vi åkte ut med Alex i lördags kväll och flög med flygplan på en gigantisk äng täckt av fotbollsplaner. Eller ja, alltså; DE flög, jag åt klubba och pillade på mobilen och tittade på. Igår sprang jag som sagt, och sedan åkte vi hem till Rigmor som bjöd på äppelkaka och så pratade vi om julshowen vi skall på i December.

Det är måndag, jag vet inte om jag är ensam kommande helg eller inte (och nästa helg springer jag Midnattsloppet???) och den här veckan har jag inget särskilt planerat. Körlektion följt av bokning av provtider + tvättid på onsdag, det är allt. Annars skall jag mest städa och fixa hemma, ta det lugnt, betala räkningar och så vidare. Idag funderade jag på att gå inom biblioteket på hemvägen och skaffa lånekort.

Sjukt sömnig idag, dock. Det sticker i ögonen. Den här oerhörda viljan att lägga sig ner och blunda ett par timmar. Det går över, såklart. Jag är bara lite måndagsseg, i vanlig ordning. Sov trots allt någorlunda bra under natten, så det hade kunnat vara värre :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: