W2R3 (igen)

ge mig denna jacka ktxhbai

ge mig denna jacka ktxhbai

Nytt försök på att komma upp i tid och springa innan jobbet idag. Lade mig i god tid, somnade tidigt, vaknade strax före klockan ringde (dvs runt 05:05) och låg sedan i tio minuter och dividerade med mig själv om huruvida jag skulle skita i att springa eller inte. Det regnade uppenbarligen inte. Jag var utvilad. Att somna om skulle innebära TRÖTTARE när klockan ringde en timme senare, inte piggare. Om jag inte springer idag fuckar jag upp hela träningsschemat för veckan. Jag kommer att må så bra efteråt. Jag vill inte låta ett dåligt pass (söndags) låta mig komma undan med kassa ursäkter till varför jag skall strunta i att springa idag. Jag har en tävling om 1,5 vecka jag vill vara redo för. Okej. Upp, på med kläderna, åt en Lion eftersom jag var hungrig och stack sedan ut. Sprang min ”nya” runda (hamnen – parken – drottninggatan – hem) och det kändes bra. Bra runda. Bra tider. Bra siffror. Så djävla nöjd att jag lyckades få tummen ur och inte låta mig själv komma undan med dåliga ursäkter.

Precis som jag skrev igår: Ibland är det okej att vila, ibland måste man sluta komma med dåliga ursäkter och bara GÖRA.

Jag kan om jag vill. 

Viss tröttma i benen nu, men det känns bra.

Skall snart ta datorn på ryggen och sticka hemåt. Kommer att jobba hemifrån i eftermiddag pga körlektion mitt i allt, så jag håller på att förbereda lite jobb att roa mig med när jag är avcuttad från typ allt.

IKEA-besöket igår gick bra. Började bygga ihop min nya hyllösning för badrummet när jag kom hem, men sedan blev jag lite putt på det och lät det vara. Tänker pilla färdigt på det ikväll, eftersom jag har tvättid så kan jag lika gärna passa på att få ordning på badrummet mellan turerna ner till tvättstugan. Vill dock gärna ha reda på ifall Martin kommer att dyka upp denna helg eller ej, för om han inte kommer behöver jag inte stressa sönder över sovrummet och om han kommer vill jag hinna få ordning så att det inte ser ut som ett bombnedslag längre. Det vill jag ju såklart göra ÄNDÅ, men ja. Morot osv.

Kommer inte Martin i helgen så funderar jag på att cykla fram och tillbaka till Torup eller annat trevligt område på lördag. Ta med matsäck. Cykla tills benen brinner, gå när det behövs, röra på sig och träna upp benmusklerna. Först tänkte jag ”Cykla fram och tillbaka + gå/springa en mil därute!” men eh, det är inte rimligt. Det kommer jag inte att klara. Cykla fram och tillbaka kommer att ge tillräckligt med träning thankyouverymuch. Sedan blir det ESO och lite vin skulle jag tro, och bara chilla och ta hand om kroppen. Ett långt varmt bad med levande ljus och badbomb. Ansiktsmask. Hudkrämer. Alla sådana där små lyxgrejer, ni vet?

Okej, svamlar igen. Det är svårt med röda trådar just nu. Allt är så skuttigt och jag vill mest bara gå ut på långa djävla promenader i höstskogar och lyssna på Dimmu Borgir och Opeth och annan höstmusik. Jag skall fixa färdigt här nu dock och sedan sticka hemåt. Dagens lunch blir nog fläskfilé i currygryta + ris. Gott ju :)

Kram på er :)

 

ps: Lyckades få på mig både glasögon OCH hörlurar igår, men tack för era tips på Facebook ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: