Reviderade planer och andra planer

888409353107_002

Tidigt i säng igår, fram med träningskläderna, somnade medan jag funderade på vilken slinga jag skulle springa när klockan ringde imorse – och så vaknar jag, trött som ett as efter en studsig natt och utanför fönstret spöregnar det. Hepp. KUL. Inte.

Det är inte hela världen, dock. Jag springer onsdag+fredag+söndag istället, så det går verkligen att lösa utan några problem alls. Jag är mest bara irriterad över att planerna gick om intet. Det är inte ens ett problem att det regnar, jag har sprungit i regn förut och lär få springa i regn många gånger till. Problemet var främst att jag var så djävla trött. Ibland måste man avgöra ifall det är bäst att träna eller att försöka vila lite mer, och idag behövde jag vilan.

Tog bussen till jobb, men efter jag slutat tänkte jag ta en promenad ut till IKEA eftersom jag har lite grejer jag vill köpa, så jag hoppas ändå nå mina 10k steg för dagen.

Jag har betalat räkningar. Det går så snabbt när man kan göra det via telefonen :) Jag har även köpt nya löparskor, som jag just nu hoppas skall hinna dyka upp innan helgen. Vi kan ju hålla tummarna, liksom. Sedan har jag klickat på en djävla massa sport-behåar jag vill ha, men sedan stängt ner varje flik. Inte idag, inte just nu. Mitt stora problem här i livet är att jag shoppar som en idiot första veckan efter lön och plötsligt blir det tight med pengar. Jag avvaktar och låter månaden löpa lite till innan jag börjar tömma kontot; skorna och dagens IKEA-besök kommer att göra tillräckligt stort intryck på kontot utan att jag behöver köpa hem en massa ”onödiga” träningskläder för det :P

Med tre träningspass i veckan så SKALL jag klara mig på de träningskläder jag har, även om jag så bara tvättar varannan vecka. Sedan är det alltid roligt att få hem nya kläder att leka med, men ja. Pengar är bra det också :)

Planen är också att ha träningskläder liggande hemma hos Martin. Eller ja, i alla fall mina gamla löparskor. De har ett par mil kvar innan de är utslitna, så de kan gott stå där och användas när jag är hos honom. Det är ju så man enklast håller igång med tre pass i veckan – utnyttja helgerna! Förvisso fungerar mån-ons-fre också, men ja. Det är bra med alternativ.

Men jag pladdrar.

Igår ominstallerade jag ESO och fick det att fungera igen. Tog en level samtidigt som jag tittade på ANTM18. Inser att det hjälper att ha igång något på andra skärmen som kan vara bakgrundsljud och ibland huvudfokus. Jag har inte samma koncentration för spel längre. Det kommer, väl. Det är nog mest för att jag är så djävla splittrad för tillfället.

Inser för övrigt att en stor del av min huvudvärk kommer från att jag har slutat använda terminalglasögon på jobbet. Det är så dumt. Jag kan inte ha dem på mig tillsammans med mina hörlurar utan att de trycker in i tinningarna och värker, men om jag inte har hörlurarna på mig så blir jag tokig av dels bristen på musik, och dels ljuden mina kollegor ger ifrån sig. Ben som skakar, tangenter som smattrar, gäspningar, klunkande drickljud, suckar och små samtal. Det är så djävla pest eller kolera detta; Huvudvärk eller stressångest? Stressångest eller huvudvärk? Jag vet inte ens. Hittills har huvudvärken vunnit. Fuck it all, jag behöver min musik. Men ja… Ett par nya hörlurar, kanske? Ett par som fungerar ihop med mina glasögon? Får fundera lite på det. Det är ju liksom värt det att slippa bli knäpp i huvudet varje dag. Jag är så idiot som hela tiden väljer musiken. Det är så dumt. Ugh.

OKEJ. Nu skall jag fortsätta pilla data, och om en stund är det lunch. Sedan jobbar jag till fyra och sedan blir det IKEA. Måste komma på vad jag skall äta, också. IKEA-mat. Jag funderade på köttbullar, men sedan tog jag reda på att det är typ 700-800 kalorier i en sådan portion?? Det är jättemycket. Verkligen. Man skall inte räkna för djävla hårt på det osv, men ja. Det finns ju andra alternativ. Lax osv. Jag har ju ändå blivit ett fan av fisk, så det går att komma runt. Eller så köper jag en liten fika och står ut tills jag kommer hem, så blir det fläskfilégryta istället. Lustigt hur det kan vara ”nyttigare” ur ett kaloriperspektiv.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: