Motsträvigt

Screen Shot 2015-08-20 at 11.41.08

Kat von D Monarch palette, från Sephora USA

Okej del ett, HUR DJÄVLA SNYGG ÄR DENNA PALETT!? Men såklart kan den bara köpas från Sephora i USA och Sephora i USA skeppar inte till Sverige. /wrists
Den finns dock på eBay till inte allt för mycket mer än vad den kostar i butik, så när lönen kommer så skall jag nog köpa den, känner jag. Jag vill ha cirka ALLT som Kat von D designat vad gäller makeup, allt från kajalpennor till ögonskuggor och läppstift. Har ett av hennes läppstift hemma och det är så djävla snyggt. Jag borde börja använda läppstift oftare :P

Jag bokade om min tvättid igår, så jag har tvättid nästa onsdag istället. Istället tog jag ett långt bad och läste ut Christine, och sedan packade jag och lade fram träningskläder till idag. Kröp i säng i god tid, läste lite i en ny bok (bara trams, jag har börjat prenumerera på Harlequin Historisk bara för att de böckerna är så lökiga och fåniga och ändå intressanta, haha :D #tantsnuskunited) och sedan släckte jag lampan tidigt. Gick upp kvart över fem, på med träningskläderna efter att jag fått tvinga mig själv att låta bli att ställa fram larmet och somna om och sedan stack jag ut och sprang genom ett folktomt morgonmalmö.

Och springturen irriterar mig. Det kändes SKITBRA. Jag sprang snabbt, jag hade koll på andningen, jag orkade mer än jag trodde och sedan kom jag hem och kollade appen och då var jag 45 sekunder långsammare per kilometer gentemot min runda i tisdags – den runda då jag var trött, kände det som att jag släpade benen efter mig och gjorde ett dåligt jobb. Jag kan gå med på att jag blir trött snabbare när jag tydligen tar ut mig mer, men det gör mig lite besviken att jag var så långsam idag trots att det kändes så bra..?

Och så har jag gått upp i vikt. Nu väger jag mer än jag har gjort på hela sommaren. Inser ju att det förmodligen handlar om vattenvikt osv, men det gör mig ändå störd. Överväger att ställa undan vågen och bara väga mig en gång i månaden istället. Jag har ju i alla fall lyckats sluta väga mig en gång om dagen, så det är ju ett steg framåt. Problemet med vägandet är ju att jag gillar grafen man får när man sammanställer mycket data. Jag vill ha min graaaaf, men jag vill inte känna mig stor och klumpig för att vågen antyder att jag borde känna så. Lustig grej är ju att sekunden efter jag klivit av vågen stod jag framför spegeln och beundrade kroppen i spegeln. FUCK YOU VÅGEN, du har fel. Jag är awesome. Mutter, mutter…

Idag far jag upp till en febrig pojkvän. I väskan har jag ett lite care package jag satt ihop till honom igår. Om jag orkar så skall jag på lunchen ta mig ut till Mobilia och besöka Systembolaget en snabbis också, annars får han överleva på vad han nu kan tänkas ha hemma. Jag hade ju dock velat köpa något till mig själv att dricka också, så :P Vi får se vad vi hittar på i helgen. Jag föreslog att vi skulle bjuda över hans nyinflyttade granne, tillika hans tjejkompis, så att jag får träffa henne :) Förslaget var ”ta över henne så köper vi en massa spännande öl och har en Untappd-kväll!”, så vi få se. Martin trodde att hon skulle jobba, och nu är han ju krasslig så vet inte alls vad det blir av det. Det kan ju lika gärna bara bli en ”ligga på soffan och se på film”-helg, beroende på vad han orkar och hur han mår.

Jag ville sätta ihop ett inlägg med olika prylar jag vill ha just nu, men jag har fortfarande inte orkat dra ut tummen så att jag kan installera mitt Photoshop på burken hemma, så nä. Får se när jag lyckas styra upp det, just nu är jag ju ganska opepp på det mesta. Det är Martin och träning som får mig att orka göra saker, så ja :P
Och träningskläderna är med i väskan! Jag skall springa antingen imorgon eller på söndag, och jag vetefan VAR för springer jag i Surte där han bor så är det bara en massa backar överallt (ugh) så jag överväger att springa till Bohus och tillbaka. Får klura lite på det där :)

Men men. Ni får ha en trevlig helg, så ses vi på måndag igen :) Kram!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: