Annars lyssnar jag mest på sea shanties just nu

11888604_1031099360241610_3554069368026011409_o

Jag blir ensam i helgen, så på grund av elak djävla huvudvärk igår så tog jag det lugnt istället för att försöka hetsstäda hemma. Jag tog ett bad, jag pillade lite vid datorn, jag lade mig tidigt och läste lite innan jag somnade. När jag vaknade imorse var jag lite vilsen och förvirrad och behövde ett par minuter för att rota mig och förstå var jag var och vilken dag det är, men sedan var allt bra igen. Huvudet är hittills snällt mot mig, så jag har packat med mig träningskläder så att jag kan sticka ut och köra W3R1 innan lunch sedan. Det trappas upp! Nu skall jag lyckas springa ÄNNU snabbare mellan varven, men det blir nog bra det där. Jag önskar bara att det gjorde mer för min uthållighet än för min hastighet, men det löser sig.

Det är fredag och om en vecka springer jag Midnattsloppet. Jag hämtade ut mina nya löparskor på vägen hem från jobb och passade även på att uppgradera träningsgarderoben lite genom ett besök på Stadium som har lite rea just nu. Sammanslaget med mitt paket från Gina Tricot så blev det igår tre nya sportbehåar, ett par byxor, två par skor (Nike för löpning och ett noname brand barnskor för vanliga promenader/jobb) och två toppar, varav den ena + byxorna syns på bilden här ovan. Jag skall även sortera igenom mina träningskläder efter jobb idag, tänkte jag, och flytta över dem till en egen byrå så att jag dels kommer åt dem enklare och dels får mer utrymme till vanliga kläder i den stora byrån :)

Mina planer för helgen är att spela lite ESO, städa och sortera hemma, köra W3R2 och kanske cykla ut till Torup för en promenad. Jag får se vad det blir av det, cykelturen har lägst prio just nu. Jag vill mest bara ta det lugnt och samtidigt få ordning hemma. Efter min lilla omorganisation i badrummet häromdagen så har jag just nu en massa bråte som kluttrar i hallen, så det finns liksom gott om utrymme för förbättring på den fronten, om man säger så :P

Jag tror att det blir en bra helg, trots att jag inte får kela på Martin.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: