Vi behöver göra detta oftare

tumblr_nqwrvgOYij1swv52fo1_1280

SPANA IN SPIRORNA PÅ DENNA DONNA DÅRÅ?

Ja precis. Det börjar arta sig, det här :)

Det var väl mest det jag ville säga. ELLER?

Dagens körlektion √
Saker kändes bra. Det gick bättre än förra gången. Jag inbillar mig att jag tog lite mer initiativ och det resulterade i beröm för mitt körande på motorväg. Det ni! :) Vi får se vad det blir av det här :D Nu har jag ingen lektion inbokad förrän mitten av augusti och PLANEN™ är ju alltså att de tre tillfällena jag har bokat skall vara De Sista™ så ja. Håll alla tummar och tår och näsor och örsnibbar ni kan för mig, pretty please! Jag hade ju cirka dött av glädje och stolthet om (NÄR!) jag klarar körkortet! Woop!

Har håret fullt av kokosolja och luktar gott. Kokosolja skall tydligen vara riktigt bra för både hår och hud (eller hur och håd som man tydligen kan få för sig att det skall stavas) enligt hur många källor som helst så vi ger det ett försök och ser vad det blir av det :)

Allright allright allright. Tvättid imorgon (hoppas jag, har jag gjort bort mig helt så hade jag tvättiden IDAG och det vore ju askasst för jag tvättar ju uppenbarligen inte just nu) och sedan hamnar allt direkt i väskan som skall till Gotland. På Gotland tänkte jag köra bil så att jag inte tappar stinget nu. Hoppas bara att bilägarpojkvännen är okej med att jag tar över ratten en stund ;)

Ok. Tar med gymväskan till jobb imorgon, tänkte ge mig på att springa lite grann efter arbetsdagen. Jag har cykeln stående i garaget så jag kan cykla hem och vara hemma i tid till min tvättid. Eller så leker jag med mina hantlar medan jag tvättar imorgon. Varför är jag så djävla segstartad med träningen varje vecka? Jag vet ju att så fort jag kommer iväg till gymmet så kan inget hålla mig därifrån resten av veckan, så varför är jag så djävla svårflörtad? INGEN VET.

JA men ha en bra kväll osv. Ni kan fortsätta att beundra mina ben nu, varsågod.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: