Idle hands

DSC_0143_1

Fick igår ÄNTLIGEN tummen ur och kom igång med sömmandet av min bumla igen. Planen är ju såklart att vara färdig med den tills jag åker till Gotland på onsdag, men just nu ser det faktiskt ganska ljust ut :) För kvällen idag har jag planerat att utöver att tvätta då även sy och se på Midsomer Murders, woop! :) Sömmandet igår gick bra fram tills min vänstra handled+hand började flippa ur på allvar. Jag kände av redan ganska tidigt under kvällen att det kändes knäppt i vänsterhanden, bland annat för att handen helt plötsligt flög upp i luften och sedan hade ett konstigt surr i sig. Vilade den en liten stund och satte sedan igång med sömmandet igen, vilket gick bra fram tills någon timme senare då handen satte av igen och den här gången gjorde mer ont. Hepp. Klockan började ändå bli sent, så jag bestämde mig för att det var dags att ge upp för kvällen och låta handen vila under natten. Får hoppas att den är mer medgörlig idag :)

Men okej, alltså. Jag fick förra veckan en avi på ett paket jag skulle hämta ut, men denna avi har tydligen rymt ur min väska och mördats eller något. Den finns hur som haver inte alls längre, och nu vet jag inte hur jag skall göra med mitt paket?? Det står i avsändarens mail att det har skickats med DHL, men om de har mitt paket på DHL-kontoret så borde de väl skicka en påminnelse till mig när det ändå har gått en vecka utan att jag hämtat paketet..? Eller? Jag vet inte ens var paketet finns. Såvitt jag minns kom avin från Postnord och inte från DHL, så jag är så djäkla förvirrad över det här just nu. Jag vill bara ha mitt paket :( Jag har ett trackingnummer, men det fungerar inte på svenska DHL-sidan utan bara på den tyska (???) som jag automatiskt hamnar på ifall jag klickar på ”Track your order”. WAT DO?? 

Okej scratch that, kollar jag numret på postnords hemsida så står det att de idag skickar en ny avi till mig pga har inte hämtat paketet, så nu vet jag iaf var det finns :) Får se ifall det ligger en avi till mig på dörrmattan när jag kommer hem i eftermiddag då. Yay! Då kan jag andas ut igen :)

ANNARS DÅ?!
Vi funderar på att bowla i helgen. Just nu beror det på ifall mamma kan eller ej, men ni kan ju hålla tummarna. Bowling är roligt, även fast man blir helt död i armen efteråt. Jag är mest bara glad över att det blir Martinhäng ÄNTLIGEN ♥ SÅ BRA.

OKEJ. Men ja. Nu är jag superhungrig så nu är det banne mig dags för frukost. Ni får ha en fin dag, och håll tummarna både att jag får avi + att min hand är klok idag :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: