En torsdagskväll före semestern

tumblr_inline_nc2c4vyhoe1s85dx0

Strunta i dansande Willem Dafoe, han har inte med något att göra (utöver att filmen är fucking KUNGLIG och borde ses och uppskattas av cirka: alla)

Jag har fikat på Mormors med Lotta och vi fick sedan sällskap av Tobbe. Sedan köpte jag inslagspapper, hämtade paket på posten och gick hem. Nu lyssnar jag på Omnia (ny favorit, tack för tipset Last.fm!) och packar och har allmän klädångest. Det här med att hitta något som är festligt nog för dop men samtidigt propert nog för kyrka? Dang nabbit. Efter mångt och mycket slitande i garderober och deras innehåll så fick jag dock fram en outfit som helt klart duger och som inte är samma klänning jag hade förra året. Bra det :)

Jag ogillar att packa för långa perioder. Hell, jag ogillar att packa för en helg för man vet ju aldrig vad man behöver, men för en vecka??? på en ö som borde vara sommarparadis men som verkar fira någon form av höst just nu??? Jag ser framför mig att det jag borde packa är sommarkläder och små kjolar och söta strumpor och fina skor och allmänt sommarfluff och jag ser framför mig hur jag borde packa långbyxor och hoodies och varm jacka och stadiga kängor och jag antar att jag kommer att säga FUCK IT SHIP IT och knö ner cirka allt från båda läger i min väska och hoppas på det bästa. Jeans och linne. Långärmat och kjol. Klänning med kofta. Hoodie med shorts. Vad är ens sommaren?

Dagens malmöväder: 12º, höstblåst, spöregn och visst snöblandat regn (???) och man ba MEN DET ÄR I BÖRJAN AV JULI VAD HÄNDER ENS och så garvar vädret bara åt en och blåser lite snålare. Tack som fan.

Biljetter till Romateatern införskaffade √
Mommo var taggad men vågar inte lov att hon kommer att kunna gå, men vi kom överrens om att vi siktar på att hon skall med. Jag hoppas att hon åker med, det är ju liksom lite av grejen med det hela även fast jag tror att Martin kommer att bli imponerad över hur sjukt vackert Shapespeare är i en klosterruin en sval sommarkväll.

DET BLIR BRA

Någongång under morgondagen skall jag hinna inom systembolaget också. Jag tror att ”Lunchen” är ett bra tillfälle. Vill helst till Hansa men misstänker att det blir Triangeln eller Mobilia. Vi får se. Allt beror på väder och vind och hur stressad jag är osv. Man kan ju om man vill ta bussen till Hansa, ifall man inte känner för en 20 minuters promenad. Det låter kort, men vägen är så sjukt trist så jag vet inte. Frågan är ju ifall de HAR bättre utbud just nu på de enkla grejer jag skall köpa (typ inte, så finns inget direkt syfte med att sikta på just Hansa av alla systembolag…) men det LÖSER SIG kompis.

Nu skall jag packa vidare och välja en ny artist att lyssna på, för Omnialistan är snart klar och man får inte overdo it. Ni får ha en snajdig kväll och nu skiner ju solen här i Malmö. Vacker kvällshimmel och inte ett enda bevis för hur överdjävligt vädret har varit idag, så det känns som att man hittat på allt. Typ.

TJIPP!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: