Alla dessa vackra, älskade människor

Lana Del Rey och en enorm trötthet. Vaknade trött, klädde på mig trött, cyklade till jobbet i hård motvind trött, sitter nu vid datorn trött. Det släpper väl dock snart – om inte tidigare så i alla fall efter att jag har ätit lunch.

Det bidde ingen bio med Lotta idag – det blir en fika istället. Det visade sig att filmen hon ville att vi skulle se inte alls gick, utan att hon förmodligen sett en trailer/recension av en gammal film. En repris, kanske. Men fika låter mycket roligare, sitta och snacka skit och äta något gott till :)

Efter fikan skall jag packa väska så att det bara är att gå upp och sticka imorgon. Och med ”sticka” menar jag alltså ”ta väskan, hoppa på bussen och ta mig till kontoret för en arbetsdag innan tåget går 16:42” :) Detta innebär för övrigt alltså att imorgon är sista dagen det kommer att bloggas något innan vi åker till Gotland :P Det finns en viss risk att det kommer att dyka upp bilder på instagram så jag kan rekommendera att gå och följa voodoobunny ifall ni är sugna på att se semesterbilder från världens vackraste ö :)

10441404_10152293423748650_4938564343186407565_n

tumblr_inline_nl29l0FICE1s2hz6cDSC_0172ericzzucken

 

Jag behöver ta bättre kort på Fredrik :P

Jag behöver ta bättre kort på Fredrik :P

Kan jag bara få säga hur mycket jag längtar efter att få träffa alla dessa fina människor?! :D  Mest av allt längtar jag ju efter pappa som jag inte har träffat på ett år.

Kanske inte det roligaste vädret på g dock?

Screen Shot 2015-07-09 at 08.35.10

Packa med sig långbyxor och tjocktröjor, med andra ord. Och blir det Shakespeare så är helt klart tisdag att föredra framför måndag. Skall försöka att få tag i mommo under dagen och se ifall hon vill se teater med oss, eller ifall vi skall jaga rätt på en trevlig restaurang att ta med henne ut på istället. :)

SNART DAGS! Snart en veckas semester med min älskade Knips på världens vackraste ö. Ni förstår inte hur mycket jag behöver detta ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: