Pink Lady

11071304_1002891953062351_6394873682875416395_n

Jag var så sjukt nöjd med matchningen av den här toppen till mina nya träningsbyxor. SÅ DJÄVLA PEPPIGT.

Det blev roddmaskin och crosstrainer och lite hantlar och sedan tillbaka till kontoret för en dusch pga hade inget hänglås och såklart tar ju varmvattnet slut efter bara ett par minuter i duschen och har man långt djävla djävelhår och skall lyckas få i både shampoo och balsam så kan man ju räkna med att frysa när man kliver ur duschen, liksom.

Och jag uträttade ärenden på vägen hem från jobb och jag har tänkt på kortet till mommo hela dagen men ändå inser jag en kvart efter att brevlådan tömts att kortet ligger kvar i min väska. Det är inte hela världen, hon kommer att få det på torsdag istället för imorgon och bli precis lika glad då som om det kommit imorgon, men det irriterar mig ändå. Dang nabbit!

Jag har tusen saker att göra men hamnar ändå stilla vid datorn. Någonstans blir det svårt att motivera sig när det är för mycket och jag surar lite och tänker ”Jag är ju ledig nu! Jag har jobbat hela dagen! Låt mig vara!” men then again så är det ju faktiskt jag som har stökat ner här hemma så jag får ju skylla mig själv. Skall göra en liten insats och se hur mycket jag orkar göra idag. Resten får jag ta imorgon + torsdag och nu DJÄVLAR får jag se till att få tummen ur och få det gjort ordentligt. Jag vill inte ha stökigt ännu en helg när Martin är här. Jag brukar lyckas få ordning på torpet innan han dyker upp, men jag tänker att det hade ju varit nice att för en gångs skull slippa känna stressen inför helgen såatteh :P

Allright allright allright. Börjar känna av lite träningsvärk efter roddmaskinen och jag ser väl inte riktigt fram emot morgondagens innebandy just nu faktiskt. De senaste två gångerna vi spelat har jag haft dödsmördarträningsvärk i tre dagar efteråt, så jag antar att min lilla springtur jag tänkt ge mig i kast med på torsdag förmodligen kommer att flyttas på because OMFG AIJE?! och ja, det är väl så det blir ibland. Det är iaf sjukt bra träning med innebandyn – med tanke på alla zoner som träningsvärken attackerar så står det ju klart och tydligt hur mycket av en fullkroppsträning det är. Heja!

Nåväl. Nu skall jag få tummen ur och försöka få gjort något här. Ni får ha en trevlig kväll – det är sommar ute idag! Gå och grilla eller ta ett kvällsdopp eller plocka en bukett blommor och ta ett glas vin :) Kram!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: