Olika sidor av samma mynt

det här med att mitt hår alltså är för långt för att kunna ha i vanlig hästsvans när jag spelar innebandy nu alltså

det här med att mitt hår alltså är för långt för att kunna ha i vanlig hästsvans när jag spelar innebandy nu alltså

Torsdag morgon och jag är dödstrött. Eller? Jag vet inte. Jag är trött och seg och har träningsvärk efter gårdagens innebandy, men trots detta vaknade jag innan klockan ringde imorse och kunde inte riktigt klara av att somna om. Känner mig lite lätt förrådd av kroppen som borde ha tagit tillfället i akt och vilat lite mer, möh. Så ja. Ge mig en timme så kommer jag att börja gäspa stort och ha ögonen fulla av sand och fantisera om min säng :P

AW igår,  på Tröls. Jag och Lotta var på Tröls för något år sedan och efter att ha väntat i över 1,5 timme på mat så tackade vi för oss och gick. Gårdagen flöt på väldigt mycket smidigare – kanske för att vi hade förbeställt vad vi skulle äta, och kanske för att det bara var en oturlig kväll jag och Lotta var där. Jag har inget emot att ge ställen en andra chans, så det finns ju en risk att jag och Martin hamnar där vid tillfälle ;) Jag menar… de hade två A4 med IPA på sin ölmeny? Känns som att jag måste ta med mig min IPA-nörd dit då ;)

Videobloggaren jag följer på Youtube delade igår med sig av en video där hon pratar om hur dåligt hon mår som just flyttat ifrån sitt ex, efter att han gjort slut med henne osv. Jag drar en del paralleller till när jag själv flyttade ifrån mitt ex och hur det var precis tvärtom för mig. Lättnad, frihet, glädje. Äntligen få bo själv, slippa ha en expojkvän i sitt hem och slippa allt djävla drama det innebär att bo tillsammans med någon man inte längre har ett amoröst förhållande med. Tiden går så sjukt snabbt nu – i september är det alltså tre år sedan jag flyttade ifrån N och fick bygga upp ett eget liv, fyllt med nya vänner, trygghet, självständighet och världens bästa Krabbmeister. Jag och N har haft en hel del bra i våra dagar, men det tog ju slut. Det bra. Och förhållandet. Och även fast det kändes riktigt djävla jobbigt i början så visste jag ju innerst inne att det var bäst så – av flera anledningar. En gång i tiden var min framtidsdröm att få barn ihop med honom, idag kan jag inte ens sätta ord på hur lättad jag är över hans avighet mot att skaffa barn. Jag hade inte orkat med det liv det inneburit att ha delad vårdnad för en liten människa skapad av mig och honom. Nejtack.

Så ja, jag ville mest ta upp att det kan vara väldigt olika känslor involverade när man lämnar ett ex och tar sig vidare. Dessvärre förflöt ju väldigt mycket tid mellan vårt uppbrott och vår isärflyttning, och det är väl grund både för mitt dåvarande fruktansvärt dåliga mående och även till varför det var en så oerhörd lättnad att flytta därifrån och kunna inse att livet inte är slut, jag har så många vägar kvar att kunna ta och det finns ett ljus i slutet av tunneln.

Idag skiner solen! Fast samtidigt som jag skriver det så ser jag molnen börja dra ihop sig över himlen utanför kontoret. Blir det dåligt väder trots allt? Det var så fint att gå till jobbet i morgonsolen och få lapa lite solsken en stund. Det är så svårt att tro att det är sommar nu. Jag ber om ursäkt för mina ständiga tjat om vädret, haha, men det är liksom lite aktuellt just nu om vi säger så?

Just nu sitter jag mest och räknar timmar tills jag är framme i Göteborg hos min Knipsis imorgon. Sakn. Jag har med mig sex flaskor öl och tre burkar energidryck och en Regnig Dag-present och jag hoppas att han blir glad för alla grejer men det tror jag att han blir. Det är kul att kunna ge honom så presenter och roliga ölflaskor för jag vet att han uppskattar det. I gengäld ger han mig dödsgod mat och frukost på sängen och liksom bara finns där och är min. Jag har inte mått så bra ihop med en annan person någonsin tidigare. Vi är bra ihop :) <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: