Motivationsdipp och huvudbry

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Gymväskan packad och klar för jag irriterar ihjäl mig över att jag förra veckan knappt kunde sluta tänka på gymmet och denna vecka hittar alla möjliga ursäkter för att slippa gå dit. Dessa toppar och dippar i motivation är verkligen enerverande… Men idag blir det en sväng till 24Seven före lunch – jag planerar en halvtimme vid roddmaskinen och lite snabb cardio innan det är duscha + äta något som gäller. Make it happen, liksom.

Innebandy imorgon, försöka springa lite på torsdag och lunchgymma igen på fredag. Tvinga sig själv till det för jag vet ju att så fort jag är där och igång så kommer det att vara peppt och roligt och bra, så det gäller bara att komma dit. Kroppen vill ju egentligen. Ge mig muskler!

Imorgon fyller min älskade mommo år, så jag skall posta ett kort till henne sedan också. Har även skickat en blomma, men jag gillar att kunna vara lite mer personlig också. Ett utprintat kort med mitt namn på är ju inte alls lika bra som ett handskrivet kort, så.

Biljetter är bokade och klara till vinterns Crazy Christmas Cabaret. Är man ute i god tid så har man lättare att få bra platser – nu sitter vi på rad 10 och har nära till toaletten, till skillnad från rad 23 och långt ifrån allt. Woop! :) Ser fram emot det, även fast det är …öh… typ 5 månader kvar :D

MEN DET ÄR JU SNART JUL HÖRNI

Eller nä? För tidigt att börja julpeppa..? Okejdå. Jag lugnar mig ett par månader till. SNART ÄR DET DOCK HÖST! Fuck yeah! \o/

Slåss just nu med en fix idé jag har haft i huvudet ett par veckor. Det är mina klassiska impulser som jag har så svårt att stå emot. Ni som varit med ett tag kan säkert räkna ut vad det gäller för det är i stort sett bara en grej jag är verkligt impulsiv rörande, och det är ju samma sak nu. Ni kan dock nog inte alls gissa vad det handlar om mer specifikt, men om jag inte lyckas slå ifrån mig detta så kommer ni ju alla snart att bli varse vad jag har i skallen just nu. Eh… Det där lät jättetöntigt hemligt, haha. Aja, det får vara så. Snackar väl mer sedan, jag har lite saker som måste fixas innan jag vill ta lövet från munnen osv.

”Skall du på medeltidsveckan” frågades det igår – det är tanken! Inte hela veckan, men jag tänkte åka ner på onsdagen eller torsdagen och hem igen på söndagen :) Vi snackar alltså sista halvan av veckan. Jag skall bara orka fixa biljetter och ledigt osv, men ja. Och, öh, sy klart lite kläder. Hrm. Å ena sidan har jag över en månad på mig, å andra sidan betyder det verkligen ingenting ifall jag inte faktiskt UTNYTTJAR den månaden. Jag har en del krångel kvar att fixa och sedan är det handsöm för hela slanten. Jag skall bara… ;P

Såatteh… Det var väl allt for now. Ni kanske får se en svettig selfie här sedan, ifall jag lyckas se någorlunda vettig ut. DET MÄRKER VI.

Ha en bra dag :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: