Galaklänning för troll

Jag köpte ju alltså en klänning på eBay för 170:- i syftet att ha den som galastass på prisutdelningen för våra fåniga reklamfilmer osv. Nu blev den prisutdelningen ju som bekant inskjuten under sommarfesten och är alltså inte längre ett separat event, så det blev aldrig av att jag fick bära den klänningen eftersom den kändes lite overkill för en ”vanlig” sommarfest ;) MEN! Jag tänkte visa upp den i all sin, eh, prakt. Kanske är det någon av er som minns att jag köpte en klänning och som suttit på nålar i väntan på att få se vidundret. HÄR KOMMER ER CHANS!

Okejdå. Såhär såg annonsbilden ut:

tumblr_inline_nls16sJcnT1s2hz6c_500

Lila och strassglittrigt. Kan ju inte gå fel, amirite? Jag fattade ju redan när jag klickade ”buy” att klänningen jag får på posten INTE kommer att se ut såhär. Inte för 170 spänn från någon random kinesisk fabrik på eBay liksom. Men värt att chansa, det var ju så djävla billigt.

Fast forward ett par veckor och plötsligt låg klänningen där, innanför dörren. Första intryck: Wow, den är i rätt färg, typ? Den har till och med paljetter! På med skiten för att se hur den sitter, varpå följer Andra intryck: Skall man få plats med BÅDA brösten i den här? Och vad i helsefyr har de tänkt sig med den SUPERKORTA underkjolen? Jag kan ju för fan inte böja mig minsta lilla utan att moona cirka hela världen??

Ok, selfiedags. Först ”Den väna älvan” i skirt lila:

notera hur högerbröstet gör allt det kan för att försöka fly ur klänningen

notera hur vänsterbröstet gör allt det kan för att försöka fly ur klänningen

Därefter: FUCK den väna älvan, *poserar som troll*:

korrekt återgivning av känslan för den superkorta jätteglidiga underkjolen som inte alls ville vara en underkjol

korrekt återgivning av känslan för den superkorta jätteglidiga underkjolen som inte alls ville vara en underkjol

*BLACK METAL*

Känner att jag verkligen borde posera med troll face oftare. Jag hade varit ett så djävla hårt troll! Levt under en bro någonstans (Typ S:t Göransbron i Visby!) och knaprat på benkotor och skrämt turister. Hur djävla grymt som helst ju! Ingen kostnad för hyra, mat är gratis så länge man orkar kubba efter folk och massor av frisk luft. HUR BRA? Precis. #framtidsplanen

Men ja. Alltså. För 170 pickadoller så är den över förväntan. Det bör inte vara allt för svårt att sy in en ny underkjol eller sätta dit lite fler paljetter, eller att för den delen se till att den faktiskt blir mindre sträng vad gäller ”Endast ett bröst i klänningen per gång!”. Den har potential, och jag är ju inte helt tappad bakom en vagn vad gäller sömnad och modifiering.

Just nu hänger den i alla fall i garderoben och svajar lite i någon avlägsen vind. Vi får se när och om den åker fram igen ;)

En kommentar till “Galaklänning för troll

  1. Jag tycker inte ens att det ser ut att vara exakt samma klänning som på annonsbilden. Vecken över brösten ser inte ut att gå åt samma håll.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: