Fuck pollen!

sjukynk

Veckan börjar med att jag knappt har sovit något i nättras, det spöregnade när jag skulle gå till jobbet och för att slippa behöva sitta i fuktiga kläder hela dagen fick jag ta bussen och nu när jag är på kontoret håller jag på att gå sönder av pollenallergi. Näsan är helt felknullad, ögonen är dimmiga, huvudet värker och halsen surar. Jag har hittills använt tio näsdukar på en timme och jag har ingen form av allergilättnad på kontoret. Får springa ner på Apoteket om en stund och köpa lite nässpray och hoppas att det får skiten att släppa, för just nu vill jag mest av allt bara gå hem och försöka sova tills jag inte mår såhär crap längre. THANKS OBAMA.

MEN. Apropå Thanks Obama, hur djävla awesome är det inte att SCOTUS har beslutat att same sex marriage är legal i hela USA? SÅ DJÄVLA. Superkristna är såklart upprörda och menar att nu kommer snart världen att gå under för nu djävlar har vi minsannemig lagt sista strået på stacken och nu kommer gud att kasta ut förbannelser och mord och whatnot på oss, men som icketroende så känner jag mig personligen faktiskt inte så orolig över att något sådant skulle inträffa, tbh :P

Gotlandssemester bokad och klar, vi kommer att spendera 6 dagar på världens bästa ö och utöver att närvara vid min brorsons dop så kommer vi att utflykta, träffa pappa, umgåsa med mommo, titta på Shakespeare i Roma klosterruin, förhoppningsvis träffa Eric och bara allmänt ha det djävligt nice på Gotland faktiskt. Två veckor kvar, woop! :)

Helgen har varit väldigt bra. Jag hade med sju burkar/flaskor öl till Martin där majoriteten verkar ha varit riktigt bra, baserat på Untappd-betyg. Själv drack jag Zombie Killer ihop med Ölof och den var typ lika god som jag mindes. Zombie Killer är en äppelcider smaksatt med honung och körsbär, så den kallas lite felaktigt för ”mjöd”, men det stämmer ju inte. Det är bara för att det är honung i :P

Visste ni att jag var SÅHÄR nära att köpa en bil när jag var 19? Det var alltså på nivån att jag hade fått lov av mina föräldrar att ha den stående på vår parkering hemma. En Volvo Amazon! Min kollega skulle sälja sin och ville ha 2500:- för den och det kändes ju som ett okej pris för något jag ändå tyckte var en snygg bil. Dagen därpå gick jag till bowlinghallen och kände mig lite sådär nervös och ändå häftig som skulle köpa bil, men jag mötte kollegan i dörren där han sade tack och hej och försvann. Det visade sig att han just fått sparken pga stöld, så det blev inget bilköp för mig. Hepp. Ganska nöjd över att det blev så, faktiskt. Jag vet inte vad jag skulle med en bil till – jag har inte körkort nu och jag hade det banne mig inte när jag var 19 heller ;) Dock var det ju något jag tänkte använda som morot för att få tummen ur – har jag en egen bil vill jag ju kunna köra den också, så. Nu vet ni det :)

Nu skall jag försöka strypa mig själv, alternativt hugga mig i ansiktet med en gaffel och se ifall det får allergierna att kännas mindre jobbiga. Förmodligen inte, men man vet ju aldrig. Ha en bra dag! o/

2 kommentarer till “Fuck pollen!

  1. Obama hade inget att göra med beslutet om samkönade äktenskap.
    Det var ett opolitiskt beslut på juridiska grunder fattat av HD.

    • Haha ja, men jag har ju heller inte sagt att det var Obama som tog beslutet? Det står ju att det är SCOTUS :)
      Hela ”Thanks Obama”-grejen är ju ett meme och inte använt seriöst varken första eller andra gången ;) Det är ju liksom inte Obamas fel att jag har pollenallergi heller…

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: