Signalfel

DSC_0682

Gissningslek: HUR kul är det att storstäda när man är allergisk mot damm och det liksom virvlar upp en miljard damm i luften för att man städar?
Svar: -5

Det värsta med allergin är ju inte att man nyser och har sig, den biten kan jag leva med. Det värsta är hur satans trött jag blir, så att jag behöver ta små raster hela tiden för att försöka återhämta lite styrka. Ligger på soffan bland allt bös och känner mig som ett ynk. Gnörghl.

Hela lägenheten är fortfarande uppochnervänd, men nu är i alla fall sovrummet snart färdigt. Jag har rensat garderober, sorterat ALLA underkläder (jag har sjukt mycket underkläder FYI) och städat ur linneskåpet. Jag har sorterat byrålådor och slängt typ 15 soppåsar fyllda med kläder, gamla papper och fanvetvad. Det kommer att bli asnajs när jag är helt klar, men just nu är jag mest trött på allt stök. Men jag börjar i alla fall ana ljuset i slutet av tunneln! Planen är ju att ha allt klart innan Martin kommer på torsdag – jag vet ju att om jag lämnar lite kvar med tanken ”Jag gör klart det när han åkt hem” så kommer det aldrig att bli gjort.

Planen för veckan just nu är att springa imorgon + onsdag och att sticka till IKEA efter jobbet på tisdag. Jag behöver ett par lådor att lägga stuff i + kanske en köksmatta, så vi får se vad jag kommer hem med. OM jag nu orkar ta mig dit, det vill säga ;)

Fördelen med denna allergitröttma är väl kanske att jag sover gott inatt, om jag har tur. Skall först och främst få bort alla kläder som just nu huserar på min säng och bädda i nytvättade lakan i den, så är det bara att kräla ner under täcket och däcka sedan.

Som ni ser på bilden så bestämde jag mig för att köpa lite godis. Jag åt kanske hälften och sedan kastade jag resten. Jag MÅSTE sluta inbilla mig att jag vill ha godis. Nu har jag hetsborstat tänderna och mår mest bara djävligt illa av allt socker. Bättre att köpa en liten påse chips, faktiskt. Blir inte illamående av chips. Chips > Godis. Kan jag nu lyckas banka in det i skallen till nästa gång jag får sötsug??

Jag har förresten sorterat upp alla mina träningskläder. Jag inser med en viss förfäran att jag har typ 15 par byxor och 25~ish linnen/toppar. Då har jag inte orkat bry mig om att räkna strumpor och sport-BH:ar. Nu ligger allt fint ihopvikt i lådan och snart skall jag sätta ihop en passande ensemble att ha på mig när jag springer imorgon. Det är svårt att hitta rätt kläder nu när det är sådär mittimellan varmt/kallt. Antingen blir jag för varm eller så fryser jag, och ingetdera är bra.

Nu skall jag ta ett par djupa andetag och sedan återgå till städandet. Vill som sagt ha sovrummet helt klart ikväll så att jag kan få sova i harmoni. Vardagsrummet blir klart efter IKEA-besöket så jag tänkte fokusera på kök och badrum imorgon. I hallen står en hylla jag skall orka släpa upp till vindsförrådet vid tillfälle, men det blir nog inte idag pga allergitröttma.

Hejsvej! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: