Ömma min rygg, stärk mina ben

11137177_980381675313379_3020416966383795575_n

Torsdagsmorgon med solsken och Lana del Rey och i eftermiddag får jag massage!

Träningskläderna i väskan, skall testa att springa på löpbana senare tänkte jag. Får se hur det går, men känner mig åtminstone taggad att försöka :)

Det här med att lista ut vad man skall ha på sig när man tränar utomhus och vädret inte helt och hållet har bestämt sig för hur det vill vara. Jag menar, på sommaren springer man i linne och kortbyxor och det är för varmt oavsett vad, så där är det ju lättare. Det är bara att inse att det inte går att hitta kläder som för en att känna sig sval nog när det är 800º (du kan lita på mig) och solfan gassar en rakt i ansiktet vilket håll man än tittar åt. Nu, under upptrappningen mot sommarväder, så är det antingen för svalt eller för varmt ute. Man tar på sig hoodien för att inte frysa och när man sprungit de första 200 metrarna så börjar man ångra det beslutet så djävla hårt – och sedan, när man sprungit färdigt och svalnat lite så fryser man och tackar satan för att man hade hoodien med sig. Det finns inga rätt, det finns bara fel. Men ja, oavsett vad så är det så djävla skönt att komma ut och röra på sig och man är ju KUNG efteråt. Man är bara en KUNG på olika nivåer av helvetestemperaturer.

Det är lite svårt, ändå. Jag tränar tre gånger i veckan och äter efter mina mål. Jag märker skillnad i kroppen men jag vill ju att det magiskt över en natt skall gå från meh till HALLELUJA. Det fungerar inte så, det tar veckor eller månader innan man får det man vill ha av detta. Det handlar bara om att hålla ut, hålla humöret uppe och hålla fast i hoppet. Det kommer att hända, det är bara en tidsfråga. Men herregud vad svårt det är med tålamodet ibland? Det här är varför folk ger upp. För att det tar tid. Keep going, keep going. Varje träningspass gör mig bättre, oavsett ifall det syns på kroppen eller ej. Varje träningspass stärker muskler och gör mig snabbare eller uthålligare eller bättre på något annat sätt. Det är så det fungerar. Ingen träning är någonsin bortkastad. Ett är mer än noll.

Men ja. ’Nuff about that. Jobba, massage, springa, Hell’s Kitchen ← koncis sammanfattning av dagen. Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: