Kategorier
Looks Meta

En goth, flera göther

tumblr_noqkeddIg61swv52fo1_1280

Dagens look för World Goth Day ↑

Jag hade ju liksom glömt av detta TOTALT. Meningen var att jag i lugn och ro skulle plocka fram en bra outfit igår och ha allt färdigt när jag vaknade imorse, men jag hade noll koll på datum alls igår så när jag vaknade imorse (tio minuter innan larmet, i vanlig ordning. good morning sunshine <3) låg jag och mysade lite i solskenet och värmen och kom plötsligt på vilken dage det var. OHWELL. Detta får duga. Lång svart kjol, kort svart topp och mitt pentagram-harness över det. Vem bryr sig :)

Tidigare år har jag ju sett ut såhär:

2014
2014
2013
2013

Lite bättre planering av kläder där, ja. Och tydligen var jag svarthårig den här tiden i 2013. Jag trodde att jag hade hunnit återgå till det röda då. (what up med gula naglar på World Goth Day, haha :D)

Nåväl. Jag sitter redan och känner mig knubbig med synlig mage här pga min magtröja. Misstänker att min stora kofta snart åker på så att jag kan hålla mig dold åtminstone så länge jag sitter ner. När man står upp dras ju magen ut lite, men nu känns det mest bulligt. Inte för att jag tror att någon faktiskt bryr sig, för så djävla intresserade är de nog inte av att stirra på hur min kropp ser ut när jag sitter ner, men vafan.

Efter 11 dagar med MyFitnessPal (MFP) börjar jag igen märka lite mer progress på min kropp. Det blir som ett spel, typ. Man har siffror att uppnå och man jobbar på att uppnå dem. Iochmed dagens outfit tänkte jag gå raka vägen hem efter jobb, men väl hemma byter jag om och sticker ut på promenad till Bulltofta. Det brukar vara runt 9km promenad ifall man tar det långa spåret, och det låter ju bra :)

Jag har ju köpt en sådan där träningsklocka från Garmin, och den är nice och jag vill använda den. MEN. Jag har alltså städat bort/ätit upp/gömt en korg där laddaren till den ligger, och jag kan inte för mitt LIV lista ut var fasen jag har ställt den djävla korgen?? Den stod på vardagsrumsgolvet. Sedan stod den inte där längre. Med tanke på hur bra jag är på att trolla bort saker på det här sättet så är det ett under att jag inte är bättre än jag är på kurragömma. Jag borde ju vara kurragömmalekandets GUD liksom.

Ensamhelg, igen. Jag planerar träning, hemmafix och förmodligen gluttande på Eurovision imorgon. Because varför inte? Ingen kollar på skiten för att de gillar musiken, hela grejen är ju att sitta och göra sig lustig över folks kläder och scenshower och whatnot. Får se ifall jag orkar, annars blir det väl lite Supernatural (mrrrr Dean) eller Hell’s Kitchen (you fucking donkey!)

Och alltså. Såhär, va. Killen som helt random började ragga på mig på Hemköp igår efter att jag först sprungit 20 minuter och sedan promenerat 30 minuter och var dödssvettig och rödmosig och iklädd inte världens snyggaste träningskläder?? Plötsligt stod han där. ”hej”. Av med hörlurarna, svara hej, avvakta och se vad han ville. ”Hur mår du?” frågade han. Jag svarade ”vem är du?” och han informerade att han var en ”helt vanlig främling, bara”. Sedan ville han veta vad jag lyssnade på och sade att jag hade fina hörlurar, ”är det bra ljud i dem?” eh ja sluta prata med mig jag är bara här för att köpa broccoli, jag är hungrig som satan och svettig som en gris och vill bara hem och ÄTA och DUSCHA. Han fattade väl att jag inte var supersugen på att snacka med random främling i grönsaksdisken på Hemköp så han tackade för sig och gick. Sedan kollade jag alla fickor för att se att mina saker fanns kvar, och de gjorde de. Bra. Hem och äta och duscha och fixa lunchlåda (fajitakyckling + sallad) och kolla Hell’s Kitchen och läsa Sandman och sova. Hepp!

NÅVÄL. Hejdå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *