+1 level i ”Skyddsombud”

tumblr_nnzrb9jdoQ1swv52fo1_1280

Tillbaka igen efter gårdagens frånvaro. Sitter och myser med hår som nästan brinner i solskenet. Det är fredag, jag har med träningskläder idag och tänkte springa i eftermiddag/efter jobb och sedan är det helg. En helg som jag tänker ägna åt att träna lite och att städa mycket. Jag har drömmar om hur jag vill ha min lägenhet och om jag orkar få till det som jag vill så kommer jag att må så sjukt djävla bra över det så ni anar inte. Kanske jag till och med delar med mig av de där bilderna på mitt hem som jag nämnt flera gånger tidigare men aldrig gjort slag i saken på? ;)

Gårdagens träning på Unionen var oerhört intressant och somewhat inspirerande. Riskbruk i arbetslivet. Vi hade en grupparbetesaktivitet och först kände jag bara buhu vill inte men sedan började vi prata i gruppen och jag kom ihåg hur djävla mycket jag älskar de här stunderna när folk delar med sig av sina egna erfarenheter och liksom är levande. Plötsligt knöt jag an till alla och fick en sådan där lite panikkänsla av insikten att jag inte kommer att träffa endera av dem igen. Nåväl. Det kanske är det som gör att vi delar så fritt, att det är en form av One Night Stand där man inte behöver se varandra i ögonen igen. Nakna sanningar. Jag gillar :)

Träffade Patrik som jag jobbade ihop med förr i tiden och snodde ett par kramar av honom för att jag kunde, och efter träningen mötte jag upp med Mogensen en sväng och käkade lite. Först dök jag dock inom Systembolaget; är man i Helsingborg och har möjlighet att besöka systemen som säljer deras lokalt producerade öler så får man passa på! Nu har jag 6 knasiga öler som jag och Martin får roa oss med nästa helg när han kommer :)

Till kvällsmat idag blir det en hallonsmoothie och imorgon kväll tänker jag lyxa till det med dipp och en massa grönsaker. Jag har tvättid imorgon (17-23) och kommer som sagt var att hinna med ett par avsnitt Supernatural mellan varven. Iochmed att jag tänker ägna större delen av dagen åt att städa så borde jag kunna få någorlunda vettig ordning på garderober och dylikt, och det känns ju fint :) Tänkte se till att rensa ur kläder jag inte längre använder och dimpa ner dem på någon av secondhandbutikerna, och göra detsamma med böcker. Jag har en liten hög med böcker som redan nu ligger och samlar damm i väntan på att hamna Någon Annanstans™ så vi får se vad jag lyckas få till. Kom också på att jag skulle kunna lägga lite böcker på hyllan inne i sovrumsgarderoben, jag använder den inte till något och det skulle minska clustret i resten av lägenheten. …inbillar jag mig.

NÅVÄL.

Jag skrev aldrig något om det *här* efter att jag sprang i onsdags, men jag lyckades igen bli bättre. Jag var trettio sekunder snabbare per kilometer än jag var när jag sprang förra veckan, vilket innebär att jag på tre tillfällen då jag tränat intervaller hunnit bli allt som allt en minut snabbare per kilometer. Wow! Jag vågar dock verkligen inte tro eller hoppas på att jag skall vara ÄNNU snabbare idag – jag vill mest bara inte vara långsammare än jag var första gången ;) Men det är så djävla underbart och peppande och motiverande att se allt bättre siffror och grafer efter att man har sprungit – det GER liksom verkligen något att ta sig igenom all denna träning. Yay! :D

Nu skall jag på allvar komma igång med arbetsdagen. Ni får ha en fin fredag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: