Tisdag eller?

Foto: Hans Wessman (2012)

Foto: Hans Wessman (2012)

Solen skiner, jag har med träningskläder eftersom jag tänkte köra intervallträning i eftermiddag och på lunchen har jag tandläkartid. Annars är det en vanlig tisdag-som-också-är-en-torsdag och jag har träningsvärk i rumpan efter att ha cyklat till Emporia igår. Cykla är fan nice! Hem – jobb: under 10 minuter. Jobb – Emporia: cirkus 15 minuter. Jag kan leva med det, faktiskt :) Man blir dock sjukt trött och ja, som sagt, rumpan är lite öm eftersom jag är ovan vid sadeln, men det ger med sig om några dagar.

Att cykla till jobbet ger mig också lite större möjlighet till att få sova ut på morgnarna. Idag gick jag upp 40 minuter senare än vanligt eftersom jag inte behövde ta en morgondusch (duschade igår kväll + skall duscha efter träningen i eftermiddag) och det var fint att få vakna till liv i lugn och ro med solskenet in genom fönstret.

Jag köpte äntligen nya promenadskor igår! Det blev ett par mörkgrå/rosa Reebok Walking-skor och de kostade 300:- mindre att köpa på Intersport än på Stadium. Bra grej när alla tre sportbutiker ligger intill varandra så att man kan scouta priser innan man köper något till överpris :P Nu kan jag slänga mina gamla utslitna skor åt helvete och det är typ det första jag kommer att göra efter att jag har kommit hem sedan.

Det är en bra dag, trots det stundande tandläkarbesöket som jag i vanlig ordning inte är superpepp på. Ikväll blir det nog lax och spenat och Supernatural. Bra grejer :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: