Sälta

A3P6M36CcAAra1a.jpg large

Klockan är halv sju, jag har just ätit middag och nu sitter jag mest och chillar och funderar på ifall jag skall göra något mer av den här dagen eller ifall jag inte bara skall ta och lägga mig och läsa eller titta på en film. Min plan att ta cykeln ut till Bulltofta skjuter jag på till imorgon – del ett behöver jag lista ut var jag har gömt min cykelnyckel, och del två så är jag seg och ligger ändå över step target idag :) #dagsattringasaida

Jag skall försöka få tummen ur och förbereda en lunchlåda inför morgondagen också, kyckling, bacon och broccoli står på menyn! I kylskåpet har jag jordgubbar som jag inte riktigt har någon plan för än, och jag passade även på att köpa tre citroner (för tio kronor, allt som allt :)) som jag tänkte göra infused water av. Tar med en av dem till jobbet imorgon så dricker jag gott hela dagen :)

För tillfället kollar jag på en gammal säsong av RuPaul’s Drag Race (S3) och imorgon kommer jag ÄNTLIGEN att få se Snatch Game-avsnittet av S7! Woop! Det hade ju hunnit infinna sig en viss oro över att det inte skulle bli något Snatch Game den här säsongen; ALLTID tidigare har det varit avsnitt fem och nu kommer det alltså som avsnitt sju..? Hepp. Jag jämför S3 med S7 och inser att ingen av de som är med i S3 hade förmodligen kommit med i S7 – eller jo, kanske Raja? – och att majoriteten ur S7 hade varit väldigt malplacerade i S3. Men det är en kultur som utvecklas och producenterna vill ha något nytt varje säsong, så med ett par få undantag så är det väldigt få av de olika drag queensen som faktiskt skulle kunna gå kameleont i vilken säsong som helst. Typ. Jag har inte skrivit så mycket om S7 och vad jag tycker, men det är mest för att jag är väldigt förvirrad. Det har visats sex avsnitt hittills och jag tycker att serien so far är väldigt ytlig. Jag inbillar mig åtminstone att jag hade större grepp om cirka alla queens under alla tidigare säsonger, på ett sätt som jag inte alls har i S7. Typ. Jag återkommer kanske med en djupare analys efter att serien är avslutad. Just nu är jag inte säker på att jag kommer att hetsfölja S8 när den väl drabbar, ifall det inte blir en rejäl uppryckning från nuvarande format. Det är sådant djävla fokus på DRAMAz hela tiden och jag orkar fanimig inte.

MEN I ALLA FALL. Igår tog jag hem en film som förmodligen är på ryska och/eller med rysk textning, men det finns ju bara ett sätt att ta reda på :P Jag får dock se den på laptopen eftersom jag inte vet hur jag kommer åt min mediaspelare så att jag kan slänga över den (skall dock försöka haxXa mig in) och då får det banne mig bli med hörlurar på för högtalarna på den här datorn är fan inte vettiga efter att min brors dåvarande flickvän lånade min dator, tappade den i golvet och sedan lämnade tillbaka den halvt krossad så att jag fick ersätta halva plasten på den – ur egen ficka. YEsssss där är en person som inte får låna saker av mig igen…

På gymnasiet lånade jag en CD-skiva av Jessica som jag hade i min CD-walkman – som såklart gled ur mitt skåp och rakt ner i golvet så att skivan gick sönder när jag öppnade dörren vid ett tillfälle. Jag fick panik och hetsköpte en ny skiva till henne men skämdes ju ögonen ur mig, och jag tog tag i henne i skolan och sade att jag hade något jag måste prata med henne om och berättade att jag hade haft sönder skivan och bad om ursäkt och gav henne den nya och var livrädd att hon skulle lacka ur, men det visade sig att hon å sin sida hade fått för sig att jag ville prata med henne för att jag inte ville vara vän med henne längre (???) så hon var bara superlättad och var helt okej med ersättningsskivan. Men ja. Alltså. Poängen är att alla kan råka ha sönder något man har lånat och det är ju väldigt, VÄLDIGT sällan med flit – men man kan ju be om ursäkt och som ALLRA minst erbjuda sig att ersätta det trasiga. I synnerhet ifall det är datordelar för ett par hundra…

Nåväl. Nu är avsnittet av RuPaul strax slut så då skall vi se ifall jag a) kan haxXa min mediaspelare och b) ifall filmen är på ryska eller ej. Heja mig!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: