Eventuella helgplaner

299454_280756555275898_1765430497_n

 

Det är torsdag men jag känner mig helt borttappad den här veckan. Jag var övertygad om att det var torsdag igår, men det var det ju uppenbarligen inte.

Jag har vaknat till flera gånger i nättras också, sista gången var strax efter fem och eftersom jag skulle gå upp tjugo i sex så sket jag i att somna om och gick upp då istället. Duscha, på med kläder, utför dörren och långpromenad till jobb. Kom till kontoret med 8k steg, så det var ju bra. Det är bara så fruktansvärt störande att jag inte fått sova en hel natt igenom på över en vecka nu. Jag inser att det finns folk som har det mycket värre, men att andra har det sämre gör det ju varken bättre eller sämre för mig, faktiskt.

Just nu lutar det åt att Martin inte kommer hit i helgen – han var tvungen att jobba sent på fredag och vi är båda överrens om att det känns som lite slöseri med pengar att åka hit på lördag middag och sedan hem igen ett dygn senare. Det blir alltså mest troligt en helg med träning även denna vecka. Jag hittade ett ställe där jag kan springa i cirkel ute på Bulltofta (kolla på gårdagens screenshot från min senaste löprunda för referens) och där skulle jag utan problem kunna ta med mig matsäck och liknande och lägga intill när jag springer, eftersom jag har ständig uppsikt över det och ingen skulle våga sig på att sno något mitt på ljusa dagen från en person som joggar precis intill. Jag tror att det är en ganska stabil plan ;) Vad jag har förstått så skall det finns toalett tillgängligt därute också – i så fall skulle jag kunna ägna ett par timmar åt att träna under lördagen och ha tillgång till både mat och toa vilket vore quite awesome :)

Nåväl. Idag TROR jag att jag har en tvättid och så skall jag städa vidare hemma. Ifall Martin INTE kommer i helgen tänkte jag inte ägna kvällen åt att hetsstäda, utan hellre avvara lite tid av helgen åt att göra iordning klokt. Det finns en vag plan att tvätta rent balkongen + sätta upp blomlådor, så jag ser fram emot det som eventuellt pojkvänssubstitut. Tur att det är långhelg nästa vecka så att jag får krama lite extra på min Knipsare då…

…OM Martin kommer i helgen så blir det hetsstädning deluxe :D I så fall dyker han upp först på lördag som sagt, så då har jag även morgondagskvällen på mig att få reda hemma. Hepp! :)

Nu skall jag fortsätta pilla jobb. Ni får ha en bra dag <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: