Saker man kan ge istället för blommor

DSC_0263

Hon vill inte ha blommor, säger hon. Jag skickar blommor ändå. Till födelsedagar, advent, jul, påsk. Men inte i år, inte denna påsk. Jag har inte riktigt råd, försöker fortfarande stabilisera upp ekonomin så det får vara. Istället blir det ett litet carepackage med ett påskägg fyllt av Marianne, en bra deckare, en bit choklad, en trisslott och ett påskkort. Ha! Där fick du, du som inte vill ha blommor. Du slipper blommorna men får annat istället! Ha! HA!

Gnåh. Älskade mommo. Hon är så bra. Jag blir så glad av henne. I helgen ringde jag och då behövde hon hjälp med korsord igen. ”Finns det något som heter Sama Putra? En indisk bok?” öh nej, kama sutra. Varför har de frågor rörande en sexbok i korsord för pensionärer? Inte för att jag är ageist här, haha, men alltså. what.

Nåväl. Jag har ju tusen saker att fixa hemma innan jag går till jobbet på torsdag. Det är kort tid tills dess. Största problemet är diskberget jag har i köket. WHAT DO. Well, jag kom på en lösning; Jag får köra ett avsnitt Zombies, Run! ifall jag diskar samtidigt. Det är en bra morot. Jag gillar ZR!, och då har jag något som håller mig vid diskbänken i en halvtimme. Får jag bara undan disken så har jag inte så mycket kvar sedan; plocka i ordning i vardagsrummet, hallen och badrummet tar inte så fasligt lång tid, så det löser sig :)

Får jag bara ordning hemma så mår jag kanske lite bättre också, eller vad tror ni?

Men först: Fika med Lotta + skicka carepackage till mommo. Jag tänkte nog köra fikan som en tidig kvällsmat och helt enkelt käka en beständig macka eller något sådant istället för något fullt av socker och grädde. Man kan ju liksom vara nyttig ibland också :P

I övriga nyheter: Pollenallergi. Heja. Har knarkat nässpray. Får se ifall det hjälper. Allt kittlar och rinner. Woop. ._,

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: