Row row row your boat

Det blev ju soffhäng igår. Och sedan blev det en promenad på runt en timme, för klockan var bara 19 och jag kände att jag var tvungen att gå ut. Tvungen på det bra sättet, det vill säga. Inte ”jag gör saker för annars går jag under av dåligt samvete”, utan ”DET ÄR KLART JAG SKALL TA EN PROMENAD PGA SUGEN” så det gjorde jag. Sedan blev det tidig sänggång, ett kapitel eller två i min bok och sedan somnade jag tidigt för en gångs skull på en söndag. Galet.

Gick upp kvart i fem imorse, slängde i mig en macka och gick sedan ner på gymmet. 30 minuter på löpbandet varav 10 minuter löpning och resterande kvick promenad. Powerwalk whatever. Sedan hittade jag en roddmaskin som jag roade mig med i tio minuter och det kommer att kännas i ryggen om ett par timmar, haha. Min nya bästis, för övrigt. Skall klappa på den maskinen imorgon igen tänkte jag, den var snel.

tumblr_nkkj6x6hPI1swv52fo1_1280

Jag skyller mitt knasiga ansikte på att klockan är fem på morgonen och att jag inte orkar anstränga mig för att se normal ut då :P Anyhoo.

SÅ TRÖTT JUST NU. Men nöjd. Morgongymnöjd. Bästa sortens nöjd ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: