Min sista post som 30

tumblr_nlu374Qc8k1swv52fo1_1280

Kontoret fullt av högljudda tonårstjejer. Hörlurar och hög musik på hela dagen. Vid klockan två hade jag lyckats äta mig full för dagen och började ändra kvällens plan på lax och spenat till smoothie. Gick hemåt, handlade kakingredienser, fastnade vid datorn en stund men lyckades baka saffranskladdkaka till slut. Åt lite smet. Var fortsatt mätt, skippade smoothien. Det fanns ingen plats. Tog med mig kakan och gick upp till kontoret med den, eftersom jag behöver fler steg för dagen och eftersom jag skall släpa med mig resväska imorgon och inte orkade släpa på kaka *också*. Stack ut och joggade i Pildammsparken på hemvägen. Zombies, Run! på och sedan uppförsbackar och gudvetvad. Jag lyckades ta mig nästan 2km innan jag fick sakta ner till en powerwalk. Jag kan springa längre än så på löpband men man kan inte jämföra löpband med löpning utomhus. Ett platt underlag som hjälper till genom att röra på sig är inte detsamma som stillastående mark som hela tiden skiftar både vad gäller höjd och stabilitet och grus/asfalt/jord. Nöjd ändå. Endå. Nästan 6 kilometer hemväg enligt Zombies, Run! Jag sprang allt som allt kanske 3km. Nöjd ändå :)

Kom nyss ur duschen, men nu när jag faktiskt har torkat tänkte jag packa färdigt inför helgen och sedan krypa i säng. Jag övervägde att morgongymma imorgon men tror att jag skall sova lite istället. Jag var ju duktig och tränade idag, liksom. Ni ser ju dagens Fitbitstats här ovanför, det är inte precis fy skam om man säger så :)

När jag skriver här nästa gång är jag 31. Är det inte lite läskigt? Jag påbörjade den här bloggen när jag nyss fyllt 22. Det är liksom 9 år sedan? Ni som har hängt med sedan starten har ju liksom lärt känna mig ganska bra, tänker jag. Om någon av er ens är kvar. Jag tror att ni kommer och går. Några snubblar in då och då, andra slentrianläser när de är uttråkade, vissa läser varje dag och en del läser bara när jag tvingar på dem länkar för att jag tycker att de behöver ta del av något särskilt.

31. Hepp. Godnatt!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: