I’m baaaack!

IMG_20150318_070131~2

Woop woop, bloggen är tillbaka! Efter ett par dagars tystnad och fullständigt noll åtkomst till bloggfan är jag nu, efter Alexanders idoga hjälp, tillbaka!

Det är onsdag, jag har sedan i måndags kväll en ny telefon som – som ni kan se – är lika stor som mitt ansikte och igår gav jag en hundägare med tre hundar ett aggressivt mellanfinger pga lät ena hunden skita på kyrkogården och gick vidare utan att plocka upp efter sig. RASTA FÖR HELVETE INTE HUNDAR PÅ KYRKOGÅRDEN. Jag höjde upprört handen men han hade såklart ryggen till. Kanske bäst så, ändå, så satt det inte tre par hundkäftar i mig sekunderna efter.

Igår övningskörde jag med den nya lärare jag har bokat ett par lektioner med, och det gick, öh, bra. Bortsett från att jag tydligen har glömt bort det mest basic vad gäller växling och därmed vid cirka fem tillfällen försökte köra iväg från stillastående med tvåans växel i. Ni kan ju föreställa er hur bra det gick…

Idag skall jag promenera till Jägersro efter jobb för att köpa presentpapper och sedan skall jag försöka få färdigt loggan jag gör åt Martin för kunds räkning. I mitt arbete med loggan har jag hittills lärt mig typ två nya jättebra grejer i Illustrator och känner mig så djävla nöjd över detta trots att mitt första förslag på logga blev nedröstat. HELT OKEJ. Jag gillar att lära mig saker som är precis den där funktionen jag vill ha och behöver och så visar det sig att det går? Och är skitlätt när man vet hur man gör? Awesome!

Efter en helg med hamburgare och lite alkohol (pga Singstar med vin i lördags) så kan jag ju säga att det kändes helt okej att mötas av denna kropp i spegeln igår morse innan jag gick till gymmet:

Screen Shot 2015-03-17 at 08.07.14

(ursäkta världens mest nyvakna uppsyn, jag skyller på att klockan var fem och, öh, att jag var nyvaken)

Idag har jag träningsvärk i magen och det känns awesome för det innebär att magövningarna jag gjorde mellan mina roddset igår faktiskt gör någon form av skillnad, woop!

Nu skall jag pilla vidare på det jag gör och sedan ut i solen och dö värmedöden på väg till Jägersro. Av dum anledning har jag ingen väska med mig idag så jag kan heller inte ta av jackan och gå med den över armen för då ramlar ju allt mitt bös (kort, nycklar, mobil) ur de jättetrasiga fickorna. Hrmpf. Är huvudet dumt får kroppen lida, tydligen. Jag kommer att vara en sjö av svett när jag kommer hem. Tur att man har badkar! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: