Igår: Blå. Idag: Grå. Det var allt.

tumblr_nkmdox67Lx1swv52fo1_1280

Ljusgråa träningsbyxor köpta på Ullared av alla ställen och jag var fullkomligt övertygad om att jag skulle ha snygga märken efter allt svett jag har roat mig med att avyttra idag på löpband och roddmaskin men ICKE SA NICKE – byxorna höll måttet och inte en djävel kunde genomskåda hur djäkla svettig jag var. Klart imponerande, tack för det Ullared.

Ytterligare en tidig morgon på gymmet, med andra ord. Jag reagerade igår på att de hade bytt ut det ena av de två reklamprogram från Tvins som har gått vareviga djävla morgon i alltså två år, skojar inte. Nu var det plötsligt reklam för ”leggings med jeanstryck” som de envisades med att kalla jeans trots att det liksom inte ÄR jeans. I vanlig ordning har jag sprungit på löpbandet och gjort mig lustig över reklamen. Igår var det reklam för ”jeansen” och för deras djäkla ”5 minute shaper” som man baaaara behöver använda fem minuter om dagen så kan kvinnor, på den enkla nivån, få en sexig figur och männen, på den svåra nivån, får ett sexigt sexpack och en sexig rumpa, för alla vet ju att kvinnor utan supermidja och män utan sexpack INTE är sexiga. ICKE SÄGER JAG. Idag var det reklam för ”jeansen” och den där stekpannan som de är så imponerade av. Det roliga är att de har med en smed som stoppar in stekpannan i elden och senare i programmet så säger de att ”den är godkänd av Tony!” och jag blev helt överlycklig för jag fick för mig att smeden hette Tony och att det var en skitkul referens till Dragonhalf, men nähä, det var tydligen den dryge kocken som hette Tony. Hepp. BESVIKELSEN.

HUR SOM HAVER. När jag springer på löpband och tittar på Tvins så är jag så djävla interaktiv och jag är så glad att jag är ensam på gymmet så dags för det hade varit sjukt pinsamt om någon annan hade varit där medan jag springer och gör löjliga grimaser och pratar med TV:n men jag kan ju inte låta bli. Faktiskt.

Det är så himla ljust om morgnarna nu när jag går till jobbet och det är underbart. Kvällarna är ljusare också. Allt är ljusare! Love it.

Och ikväll? IKVÄLL så skall jag hem till Linnea och vi skall se på RPDR S07E01 och det är awesomeeee! Vi bestämde oss för att inkludera sushi och rödvin i det hela. Det kommer att bli skitbra :) Lär väl ha lite åsikter på den nya säsongen när jag återkommer imorgon. Preliminärt så är jag stort fan av Miss Fame, hen verkar så djävla bra + påminner om Raven. Love it!

Nåväl, det var allt for now. Jag skall jobba vidare och fortsätta njuta av hur ljust det är ute idag :) Tjipp och wog!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: