Gråskala

Screen Shot 2015-03-31 at 07.36.42

Jag känner att jag pendlar väldigt mycket i mitt mående just nu. Idag är jag stressad till den nivå att min mage känns som ett stormigt hav, och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför. Jag har bara en enorm stress att försöka hantera samtidigt som jag lever idag. Och jag börjar länna mig fast och förlorad i alla dessa dagliga rutiner. Jag börjar tröttna på att äta. Jag är trött på cirka allt som inte innebär att få ligga i min säng och läsa, eller umgås med Martin. Min förhoppning är att långhelgen nu över påsk skall vara tillräckligt mycket ledighet för att jag skall lyckas återhämta mig från det här tillfälliga, dystra. Gör det inte det så får jag börja kolla på en akut resa till Gotland, eftersom det oftast är där jag klarar av att återladda batterierna.

Jag känner bara att den här veckan är lite för kort för vad jag vill att den skall hinna innehålla. Det var först sagt att vi hade ledigt på torsdag men detta ändrades det på för ett par dagar sedan, så plötsligt var man en ledig dag kort. Tur som fan att jag inte redan hade hunnit boka resa till Göteborg då, liksom.

Min rygg gör ont idag. Det påminner om mensvärk, men med mer stelhet. Jag tror att det får bli en stund med vetevärmaren på ryggen. Kanske livar jag upp lite ifall jag slutar ha ont?

Men ja. Nej. Jag vet inte. Det känns mest väldigt grått just nu. Allt är grått. Naturen är brun och grå. Inomhus är grått. Inuti mitt huvud är det grått och mulet. Jag vill bara ha solsken. När jag gick över Värnhemstorget imorse var himlen sockervaddsrosa och jag trodde banne mig på sol idag, men nu är det mulet och ser ut att hänga regn i luften. ”Kul”. Det var ändå tillräckligt väder ute för att min näsa skulle gå igång på allt pollen. Ytterligare en grå och tråkig sak. Pollenallergin. Som om världen inte var tillräckligt dryg att hantera redan innan så slänger vi in lite kliande ögon och rinnande näsa i ekvationen. Skitkul.

Saker som är positiva:

  • Kort vecka på jobbet, sedan påsk
  • Martin fyller år på lördag och kommer att få sina presenter då!
  • Om en vecka skall jag på DRAG SHOW i Köpenhamn herredjävlars???
  • Nytt avsnitt av RPDR att kolla på ikväll
  • Fika med Lotta efter jobbet
  • Började kolla på Supernatural igår och det verkar bra

Det är inte bara dåligt, med andra ord. Men med värk i halva kroppen (rygg, axlar, nacke, knän) och rinnande näsa och grått i skallen så blir det ibland svårt att fokusera på regnbågen istället för den gråa massan. Hepp.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: