…eventuellt rantar jag lite upprört i detta inlägg.

IMG_20150306_064631~2

Jag lyckades ta mig till gymmet även denna morgon, vilket innebär fyra morgnars morgongymmande denna vecka och en fucking klapp på axeln till mig själv för att jag inte fick för mig att snooza en timme istället för att träna imorse :)

MEN HÖRNI. Jag har ju redan tidigare snackat lite om de här hysteriskt fåniga Tvins-reklamfilmerna som går på morgnarna, yeah? Imorse visade de ytterligare en ny, och denna är fan värst NÅGONSIN. Jag kunde inte ens göra mig lustig över den, för den gjorde mig bara arg. Det är alltså ett par byxor som man skall ha på sig och som gör att man svettas – för då blir man smal! Du behöver inte ens röra på dig! Du kan sitta på soffan i dina svetttiga djävla byxor och ÄNDÅ gå ner två storlekar på en vecka! Halleluja!

OJ WOW BLIR MAN SMALARE OM MAN BLIR AV MED ALL VÄTSKA I KROPPEN SHIT VAD MÄRKLIGT. Det finns en anledning till att man alltid känner sig smalare dagen efter man har supit?? (och nu bortser jag från de som super så att de kräks, de har nog två anledningar till att de känner sig lite slankare) Alltså, om du dricker alkohol så kommer den att utsätta din kropp för en form av uttorkning, och alltså smalnar du, för du består ju till 80% av vatten. Inte så konstigt att kroppen blir lite tightare om du förlorar en hel del av den vätskan, eh?

MEN ALLTSÅ DESSA BYXOR. Kom igen?? De visar att magen smalnar för det är däröver byxorna sitter. Vill ni veta något konstigt? Jag har inte blivit det minsta smalare om typ panna/hårbotten ELLER armhålor! VA! Det är ju där jag svettas som mest? Om nu dessa svettframkallande byxor gör en slankare bara genom att man svettas så hade jag ju haft en mycket mindre panna! Vad är det här för djävla smörja?

ALLTSÅ SERIÖST JAG ORKAR INTE

De har även släppt något som ser ut som en tubtopp som man skall ha över magen för då får man magrutor. Alltså. Ridå.

…om det här är deras nya reklamspot tillsammans med den där djävla jeggings-reklamen så kommer jag att bli tokig. Jag stod till och med och skrek på TV:n imorse, det är ingen bra grej. ”Hej du som just har fött barn ta på dig de här byxorna så blir du av med din (uppenbara silikon-)mage” ”Ja hej okej men först vill jag visa min skatt!” alltså dialogen. Jag skjuter mig fan i huvudet om detta är vad jag skall få leva med på gymmet på morgnarna.

HERREGUD.

Okej, nu släpper jag caps-tangenten och världens mest idiotiska reklam (snälla människor gå inte på detta, detta är fan värre än deras 5 minute shaper som alltså skulle ge magmuskler på BARA FEM MINUTER OM DAGEN (sorry för mer caps :D)) och överger nog er här också för nu skall jag jobba vidare. Vid lunch sticker jag till Götet, men först skall jag äta macka med laxröra omg nomnom.

Ni får ha en bra helg osv :)

En kommentar till “…eventuellt rantar jag lite upprört i detta inlägg.

  1. Inget får mig att byta kanal så fort som tvins!
    Eller jo, ”Våra värsta år”. Även det rent kräkmedel.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: