Oroliga bagare och tre olika lärare

10400872_818625161489032_2068743910252141784_n

Foto: Eva Wei

Kom i säng runt 23-tiden igår, somnade vid midnatt – och väcktes klockan fem av att något kom in genom brevinkastet med ett klirrande ljud. Whu..? Upp och kolla. Min nyckelknippa?? Säg inte att den suttit i låset över natten??? I synnerhet när jag igår var nojjig över Steve Buscemi-kopian som lurkade i trapphuset??? Yikes. Lättnad över att jag vaknade av återbördad nyckel, och sedan stressångest när jag insåg risken att jag hade kunnat vakna av oväntat besök i lägenheten. Somna om, nu? Nädå. Ligg vaken istället.

Jag övervägde till och med att gå upp och klä på mig och ta en promenad, men lyckades till slut få stängt ögonen en liten stund, även om det inte riktigt var en avslappnad vila som följde på det.

Sedan gick jag upp när klockan ringde, tog en dusch, insåg att balkongdörren stått öppen under natten (öppnade den igår för att svalka mig lite efter att jag haft dansmaraton i lägenheten) stängde den och försökte få upp värmen i kroppen lite.

Körlektion 07:45-09:10. Stadstrafikskörning idag, och tydligen inte alls med den läraren jag trodde att jag bokat med. Det blev L istället. L är jättetrevlig men pratar väldigt mycket. Körningen i sig gick bra, jag var nöjd. Nästa lektion är en enkellektion (bokar alltid dubbelt i vanliga fall) på torsdag eftermiddag med min vanliga lärare, veckan efter har jag två dubbellektioner med en tredje lärare som jag tänkte ha som backuplärare. Snart har jag fan kört med alla lärare de har på körskolan, haha. Sakta men säkert tar jag mig framåt. Och för den delen så är det bara bra att ha ett par olika lärare, så att man får lite olika insyn i saker.

Kul grej: När vi kom tillbaka till körskolan var det tight med plats, men jag hittade en plats jag kunde fickparkera på. Mitt under min rattmanövrering och backning så kom en av bagarna från Mormors utspringande och flyttade sin bil (den framförstående i fickan) en meter framåt. Ville han bara vara snäll, eller var han lite svettig över att körskoleeleven kanske inte skulle lyckas med fickparkeringen..? Det gick bra dock, jag börjar få lite mer koll på det där :)

Mia kommer hit och syjuntar ikväll. Jag köpte semlor till oss, och sedan har vi ju världens lökigaste reality-show att titta på ifall vi inte har för mycket att prata om ;)

Men ja. Jag jobbar hemifrån idag och har en hel del att röra i, så får sätta punkt här nu•

Kram på er!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: