Det säkra före det osäkra

tumblr_nj40zzfgNM1swv52fo1_1280

Det är en måndag (igen), jag har sovit fruktansvärt dåligt under natten och minns visserligen brottstycken av drömmar men först och främst att jag legat vaken under allt för långa perioder. Ugh. Gick sedan upp kvart i fem och gymmade i en timme, med stor framgång: Jag lyckades hålla igång och springa 25 minuter i sträck (klart bättre än att orka 10 minuter innan jag måste stanna ;)) och sedan gick jag upp ett kilo på mina bicep curls, så idag körde jag på 4kg per arm istället för 3kg, yay!

Och nu sitter jag här och funderar ifall jag börjar bli sjuk eller ej. Martin åkte ju på hög feber och hosta igår och jag vet inte ifall jag bara är trött efter nattens illa sömn och morgonens muskelmassaker eller ifall det där som molar i halsen på mig är något att ta fasta på eller ej. För att inte riskera något så har jag bokat av morgondagens körlektion – OM jag blir sjuk under dagen idag så måste jag ha läkarintyg för att inte betala för en utebliven lektion, och det känns lite sisådär med det. Bokar jag av innan 13:00 idag så slipper jag penalty, så jag vågade inte chansa utan valde att boka av. Det innebär att det bara blir en körlektion denna vecka (torsdag) och tills dess hoppas jag att all form av sjukskrämsel har passerat och att jag är frisk veckan igenom :)

Helgen var väldigt trevlig. Vi var på middagsbjudning hos Martins gamla universitetskamrater i lördags och det var sådär mysigt och glatt och bra som det är på film, ni vet. Bra stämning, trevliga människor, god mat och allt var bara bra :) Igår skulle vi egentligen ha övningskört lite, men som sagt: SJUKDOM. Dåligt. Det blev en promenad och sedan soffhäng tills det var dags att köra iväg mig till bussen. Bussresan hem var lika dålig som alltid, jag blir så djäkla rastlös och seg och kan inte ens läsa pga åksjuka. Släpade ju med mig teoriböckerna fram och tillbaka lite i onödan där :/

Kommande helg blir jag gräsänka och näääästa helg är det ju Alla Hjärtans Dag + möjlighet för oss att få fira 2,5 år tillsammans ♥ Jag inväntar ankomst av Martins present och funderar på hur jag vill göra den inslagen. Jag gillar Alla Hjärtans Dag :3

Nu skall jag jobba vidare i förhoppning att jag bara inbillat mig att jag är på väg att bli krasslig. Jag orkar inte med fler sjukdagar så det får banne mig vara bra så. Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: