Superzombie

tumblr_ni2umdsQT41swv52fo1_1280

Bah, världens tråkigaste nyheter: Martin kommer inte till mig i helgen :( Han har så mycket på jobb just nu att han inte kan komma ifrån, så jag får överleva ytterligare en helg utan honom. Buhu :( Jag vill ju inte på något sätt guilta honom för att han inte kommer för jag vet ju att han hellre hade varit hos mig än stressat på jobb, men det är så tråkigt. Jag saknar honom. Jag hatar detta djävla avstånd mellan oss, det är banne mig inte okej.

Detta år, planer/mål:

  • Ta körkort
  • Flytta ihop med Martin

Ba’ gör, liksom. Det är inte hållbart i längden, detta. Vi har i alla fall bestämt att efter lön så skall vi ha en sådan där riktig date night när vi kan klä upp oss för varandra och gå ut och äta gott på restaurang. En sådan där grej man bör göra åtminstone en gång i månaden även när man bor ihop – det är något speciellt i att få göra sig fin för sin partner och sedan njuta av varandras sällskap i en trevlig miljö som inte är hemmet. Bra grejer.

Har fortfarande inte hittat var jag har gömt min kalender. Det är jättespännande. Den borde ju liksom ligga hemma hos mig, men den är superborta. Den ligger heller inte där jag var i helgen, jag har frågat Frans ifall jag glömde den där när vi fixade rollspelsgrejer. Nope. INGEN VET.

Idag har jag som sagt var tvättid. Eftersom jag bara har 1-2 maskiner att köra (dvs en omgång) så kommer jag att vara klar med tvätten i väldigt god tid ikväll, så jag funderar på ifall jag skall passa på att träna lite också. Det är ju aldrig en dålig idé, liksom ;)

argh jag vill krama på min knips :(

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: