Segstartad giraff

DSC_05441

Jag håller på att dö lilla mensvärksdöden men mina värktabletter ligger ju SJÄLVKLART på kontoret argh argh. Så. Dags att klä på sig (jag har en svag känsla av att den giraff-kigurumi jag för tillfället är iklädd inte passar sig) och bege sig ut på en promenad. En promenad …med ett quest! The holy quest for the painkillers!

Vid hemkomst är planen att sätta henna i håret, röja upp i köket och plugga äventyr till imorgon när min spelgrupp kommer hit och hänger. Jag misstänker att en hel del datahäng kommer att pressas in mellan dagens aktiviteter, men så kan det ju gå. Just nu är jag dock i större behov av värktabletter och henna än att sitta här och glo, såatteh.

Men ja. Med frukosten tungt i magen är det nu hög tid för att komma igång med dagen. Klockan är ändå elva :P

Tjipp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: