Krabbkrabbkrabb

20130411-112133.jpg

 

Det var torsdag igår och det är torsdag (på riktigt!) idag. Jag hade körlektion efter jobbet i tisdags och det gick bra. Typ …superbra. Läraren kommenterade på att jag körde väldigt mycket bättre än förra veckan, och idag kommer vi tydligen att trappa upp det hela och börja köra lite mer svåra grejer istället. Jag är väldigt inställd på att klara detta, och har dagen till ära min Superman-tröja på mig. KOM IGEN ZÅMBI YOU CAN DO IT!

Två morgnars morgongymmande i rad, och jag mår så djävla bra. På riktigt. Jag älskar hur min kropp känns just nu. Jag har ju kommit på vad det är som gjort att jag tidigare har tränat en massa men inte rört mig en millimeter ur fläcken och varför jag just nu tappar en centimeter kring midjan per vecka. Det handlar ju såklart om vad man ÄTER.

Ät inte för mycket, liksom. Ät vad kroppen behöver. Ät en pizza om du vill, men ät inte pizza varje dag. Ät godis om du vill, men överät inte och ät det inte varje dag (socker är ändå inte skitbra :P) Eller ät mer lean meats (lax, kyckling) och ät hur djävla mycket som helst för det krävs fan en hel del för att man skall komma upp i någon form av större kalorimängd på de rätterna. Ungsstekt lax + spenat är så gott så att munnen dör lite. Det är pizza också, ibland ;)

Träning hjälper, dock. Träning gör annat för kroppen. Träning ger styrka, smidighet, gör en snabbare, rörligare, böjligare. Jag älskar kombinationen av att äta rätt + träna rätt. Det är liksom KUNG. :)

Anyhooooo. Imorgon åker jag till Göteborg för att krama på knipsarn (han sms:ade igår: ”Mwo har fått en mech du nog tycker passar mig :P The King Crab :P” och jag ba ”JA JA JA KÖP KÖP KÖÖÖÖP!” och sedan fick jag ett screenshot och var jättenöjd :D) och vi skall gå på födelsedagsmiddag så planen för kvällen är att hitta en snajdig blåsa att ha på sig, och ett par matchande heels. Jag räknar även med att vi kommer att övningsköra en del i helgen ;)

Utöver det så har jag inte så mycket att rapportera. Det var blå himmel en stund för ett par timmar sedan men nu är allt grått igen. Det gör inget, det är ändå tillräckligt ljust ute för att jag skall känna mig pigg och glad :)

Ni får ha en bra dag/helg/framtid/whatever <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: