Inte den bästa starten på helgen

Skärmklipp

Jag drömde om Anna i nättras. Jag minns inte var vi var någonstans, på Gotlandsbåten eller något tror jag (??) men Anna skulle komma dit och jag hade köpt ett marsvin åt henne och medan jag försökte hitta någon form av förvaring för marsvinet (+ få en klipptid, men jag fick inte komma in så länge jag hade marsvinet med mig) så dök hon plötsligt upp. Och jag grät. Jag var så glad åt att se henne, jag var så förbannat djävla lycklig över att hon var där för jag visste ju att hon inte fanns längre.

Och jag hatar dessa drömmar, jag hatar dem med en djävla glöd för jag är aldrig så eländig när jag vaknar som när jag igen har inbillat mig att hon finns kvar.

Jag vaknade av att jag grät. Bra start på helgen, helt klart.

Lyckades somna om efter en stund. Vaknade sedan fyrtio minuter innan klockan ringde och kunde inte somna om igen. Pillade på mobilen fram till nu när jag gav upp och gick upp. Ute är solen snart på gång och idag skall jag och Mia åka ut till Torup och promenera milsslingan i skogen och picknicka. Jag tror att det blir en väldigt bra dag och jag hoppas att lite Mia-häng kan sudda bort nattångesten och den förtvivlade saknaden i mig. Martin kunde ju inte komma denna helg, så honom kan jag ju inte nästla mig in i famnen på och få tröst av.

Hela jag är för övrigt glittrig idag. Jag tog igår kväll ett varmt bad med sällskap av en väldigt, väldigt glittrig stjärna som var badolja från LUSH, och det visade sig ju att när man gick ur badet var man täckt av olja och glitter. Fick lite inspiration och dansade runt i min silverglittriga BH och trosor en stund, men sedan duschade jag och fick bort det mesta. Problemet var dock att jag hade lagt mig på sängen en stund och nu är ju hela sängen glittrig. Mycket hjälp den duschen var, med andra ord, när jag kröp ner i min glittriga säng inte långt efter att jag duschat :P

Nu skall jag äta frukost och få fram lite bra kläder för en milslång promenad i skog. Det skall bli runt 5 grader idag, men det är varmare än man tror när man håller igång. Hepp.

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: