God måndag!

DSC_0596

En natt som avslutades med stressande drömmar jag knappt minns något av. Det regnade på mig på väg till kontoret. Nu är jag framme och mest av allt ganska frusen och trött, men det är en ny vecka med allt av vad det innebär så jag tänker försöka skaka av mig nattens obehag och gå framåt med huvudet uppåt och så vidare.

En sak jag reflekterade över på väg till jobbet: Alla de här som påstår att catcalling handlar om komplimanger osv, tycker de på fullt allvar alltså att kvinnor bara är vackra när de går klädda i linne och kjol? För det är inte en djävel som tutar och hojtar på mig när jag går mellan hem och jobb på vinterhalvåret och därmed är påkläddare än sommarhalvåret. INTE EN DJÄVEL. Men kul grej att veta att jag inte är snygg ifall man inte kan urskilja mina bröst, liksom. Fucknice. (jag står fast vid att catcalling inte är en komplimang utan rent och skärt objektifierande med ett par nävar makthävd från männens sida, hepp!)

Jag har tydligen lyckats gömma min kalender någonstans, vilket känns sådär lagom dumt. Jag vill ju skriva upp saker i den. Datum och sådant. Kalendergrejer. Alla bokningar jag har hos körskolan. Får rota fram den när jag kommer hem från jobb i eftermiddag så löser jag det då istället.

Nåväl. Tvättid imorgon efter jobb och annars är veckan ganska ordinär bortsett från att jag får träffa min älskade Knipsis i helgen, yay ♥ Jag skall försöka städa av lite hemma och få ordning på stuff + göra lite matlådor till veckan. Planen är att ha bort julgranen idag eller imorgon också – den har fått stanna tills nu pga fint med ljus och kulor och stuff, men nu är julen helt klart över och då får granen flytta upp på vinden igen.

Morgonens midja låg på 68 cm, vilket är en cm mindre än för en vecka sedan. Utöver att det knappt har skett någon förändring alls i midjemått så KÄNNER jag mig slankare och starkare, så jag fokuserar mer på känslan än realiteten. SÅ FÅR MAN GÖRA. Det är en mental utmaning att forma sin kropp, för allt handlar om vad man intalar sig själv. ”Jag kan inte/Jag orkar inte/Det är för svårt” är saker som kommer att få en att ge upp. Do or do not, there is no try.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: