En midja

DSC_0281

En bild från i måndags. Midjedefinition! Två veckors arbete och det syns. Det är 2 cm i skillnad (nuvarande 67 cm) men det börjar synas och märkas på alla sätt och vis.

Idag har jag träningsvärk. Fredag, söndag + måndag har jag varit på gymmet, idag är jag stel i hela kroppen och har fullt upp med annat som skall lösas när jag kommer hem så jag tänker minsann knipa denna tisdag som en vilodag. Hepp! Imorgon bitti får det bli lite gym innan jobb dock, och sedan blir det övningsköra + spela rollspel på kvällen.

I söndags gjorde jag ju det supersmarta i att inte äta klokt och sedan gå och gymma i en timme. Kom hem, duschade och strax därefter rasade hela kroppen ihop. Mådde så SJUKT illa så ni anar inte ens. Lyckades laga mat (lax + stekt spenat så djävla gott) och mådde lite bättre efteråt, men det blev ändå tidig sänggång och allmän tröttma under kvällen.

Inte superpepp på att skriva så mycket här just nu. Det kommer, jag har bara sådana där perioder när bloggen mest känns överflödig och dum. Funderar på att ta en helg i Visby i början av Februari för att få hänga lite med min mommo, vill bara med full klarhet veta hur många semesterdagar jag har kvar först bara. Jag fick besked från ekonomiavdelningen igår men jag är inte helt säker på att hon faktiskt har räknat bort de dagar jag var ledig i december så vi får se. Gotland blir det mest troligt oavsett, det skadar aldrig att åka dit och klappa raukar och se på lamm osv.

Annars försöker jag mest *hitta mig själv* just nu. Det går ganska bra, faktiskt. Ibland behövs sådana grejer också: Lite analys och rannsakan och möjlighet att få sitta ensam med sina tankar och reda i saker. Bra grejer.

På återhörande!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: